2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

چرا من دادم

شما طلاع داری که با دادن کنکور زبان انگلیسی فرد به جز رشته های مربوطه به انگلیسی چه زبان های دیگه ای هم زیر شاخه این کنکور می‌تونه بخونه ؟ مثلا ایتالیایی و فرانسوی میشه ؟ یا اینها هم مثل آلمانی کنکور جدا الزاما باید شرکت کرد

من امسال کنکور زبان دادم دو نوبت

شما طلاع داری که با دادن کنکور زبان انگلیسی فرد به جز رشته های مربوطه به انگلیسی چه زبان های دیگه ای هم زیر شاخه این کنکور می‌تونه بخونه ؟ مثلا ایتالیایی و فرانسوی میشه ؟ یا اینها هم مثل آلمانی کنکور جدا الزاما باید شرکت کرد

چطور؟

شما طلاع داری که با دادن کنکور زبان انگلیسی فرد به جز رشته های مربوطه به انگلیسی چه زبان های دیگه ای ...

سلام عزیزم من امسال قراره کنکور بدم 

با انگلیسی همه زبان های دیگه رو میتونی توی انتخاب رشتت انتخاب کنی و اگر قبول شدی بخونی . همه رشته ها میشه 

ولی اگر از اون زبان چیزی بلدی یکم بشین بخون کنکور خودشو بده چون سطح کنکور زبان های غیرانگلیسی پایین تره و قبولی راحت تر ولی انگلیسی سخت تره و رقابت بیشتر 

اگرم سختته که با همون انگليسي برو جلو 

شما طلاع داری که با دادن کنکور زبان انگلیسی فرد به جز رشته های مربوطه به انگلیسی چه زبان های دیگه ای ...

تا جایی که می‌دونم وقتی شما کنکور زبان انگلیسی ثبت‌نام می‌کنی همون زبان رو میخونی 

و برای بقیه زبان ها مثل فرانسوی آلمانی کنکور جدا هست

موقع ثبت‌نام کنکور زبان تو انتخاب میکنی

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

تا جایی که می‌دونم وقتی شما کنکور زبان انگلیسی ثبت‌نام می‌کنی همون زبان رو میخونی و برای بقیه زبان ه ...

هر زبانی که بهتری کنکور همون رو بده ولی خب انگلیسی داوطلب خیلی بیشتر داره

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

گویا زبان آلمانی یا هرچی که مدنظرتونه دفترچه اختصاصی به خودشو داره

اون قسمت فرم ثبت نام کنکور پرسیده میشه که کدوم زبان مدنطرتونه واسه پاسخ 

حالا بازم بپرسید.مطمفن نیستم من

گوگل بزنید اطلاعات موردنظرو میده ..

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

تا جایی که من میدونم برای هر زبان کنکور جدا هست مثلا سال پیش کسایی تو حوزه بودن که  انگلیسی ندادن و بقیه زبان ها رو کنکور دادن.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

سلام عزیزم من امسال قراره کنکور بدم با انگلیسی همه زبان های دیگه رو میتونی توی انتخاب رشتت انتخاب کن ...

منم امسال می‌خوام کنکور بدم .

اگه اینطور باشه که عالیه ولی شما مطمنی؟ آخه تا اونجایی که می‌دونم زبان انگلیسی رو فقط زیر شاخه اش یه سری زبان محدود میشه خوند ولی آلمانی اصلا جزوش نیست و باید جدا کنکور داد

منم امسال می‌خوام کنکور بدم .اگه اینطور باشه که عالیه ولی شما مطمنی؟ آخه تا اونجایی که می‌دونم زبان ...

برای کنکور زبان های غیرانگلیسی هم کنکور جدا داره هم با انگليسي میشه رفت ولی وایسا ی سوال کنم میام بت میگم 

تا جایی که می‌دونم وقتی شما کنکور زبان انگلیسی ثبت‌نام می‌کنی همون زبان رو میخونی و برای بقیه زبان ه ...

درسته ولی چون چینی رو میتونیم با کنکور زبان انگلیسی دانشگاه بخونیم میخواستم بدونم فرانسوی و ایتالیایی شامل میشه یا نه