2777
2789

سلام خوبین 

کیا برا کنکور و امتحان نهایی شروع به خوندن کردن 

لطفا بهم کمک کنید من امسال پشت کنکور موندم و الان صفر صفرم 

نمیدونم چیکار کنم 

لطفا کمک کنید ؟؟؟؟💔😭

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم ببین و آزمون بزن ماز و قلمچی

مطمئن باش رتبه خوبی میاری تا کنکور تیر فقط تا میتونی فیلم ببین و آزمون بزن و کنکورهای سالها گذشته

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

قبول شدم با سوابق تحصیلی 

دانشگاه روزانه رشته مرمت بناهای تاریخی ولی خانواده مخالفت کردن و نزاشتن ...

به نظرم برای درسای تخصصی حذفیات داشته باش و اوت فصل‌هایی که میمونه رو ته شو دربیار یعنی جودی بخونی که هرجور سوال دادن بزنی بعد از الان برای نهایی ها روزی ۱ ساعت وقت بزار برای عمومی ها و تو حذفیات سعی کن دوازدهم رو حذف نکنی یا درسایی که پارسال نمرا خوبه بوده و لازم به ترمیم نیست حذف کن  و اگر هدفت کنکور فرهنگیان فرهنگیان رو روتین روزی نیم ساعت حداقل تو برنامت بزار و بعد کنکور اردیبهشت بیشتر وقتتو رو نهایی ها بزار تما تست های کنکور از سال ۹۸ به بعد کار شه تست های آزمون های مختلف مثل ماز و گزینه دو و اینا رو هم بخون و ساعت مطالعه ات اگه بالای ۱۹ ساعت باشه و این چن وقت ناامید نشی ایشالله میشه ولی اگر هدفت کنکور تیر باشه یکم کارت راح تره و بازم من اطلاعت دقیقی از رشته انسانی ندارم ولی اگر رشتت ریاضی بود راحت تر میتونستم کمکت کنم 

برام دعا کن اگر دوست داشتی حالم خوب نیست 💙

برو که بترکونی هدفت درصداتو مشخص کن و هر روز برای رسیدن بهش تلاش کن برای نهایی هام تمرین تشریحی حل کن و فقط خوندن نباشه دوست خوبم ایشالله موفق شی 

نگرانیم نداره اگر هدفت فرهنگیان کلا ۱۵ درصد خود کنکوره ۱۹ درصد فرهنگیان به نظرم سعی کن کنکور فرهنگیان درصدات بالای ۶۰ باشه و رسیدن به این درصد حداقل تو بخش دینی و کتاب قرائتی راحت ولی هوشش یکم سخته و بلای ۴۰، ۵۰ ولی نهایی ها تراز بالا۹۰۰۰ و به نظرم نهایی راحت تره آوردنش 

برو که بترکونی هدفت درصداتو مشخص کن و هر روز برای رسیدن بهش تلاش کن برای نهایی هام تمرین تشریحی حل ک ...

اخه یه مشکل خیلی بزرگ دارم 💔😔