2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید علت ریزش مو مشخص بشه. شاید هورمونی باشه. ولی اکثرا از سردی هست طبق توصیه حکیم خیراندیش نمک اضافه کنید به شامپوتون. و اگه از کمبود ویتامین باشه قرص زینک پلاس عالیه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

من تو اینستا دیدم ژله آلوارو رو با رزمای مخلوط کرد و ریخت داخل شامپو منم انجام دادم خیلی بهتر شده میخک هم میگن خبه  ی روشه دیگم دیدم میخام انجام بدم ۵ تا قرص آسپرین رو با آب پیاز و چند تا میخک آسیاب کرد ریخت داخل ی ظرف و گفت قبل از حمام ب کف سر اسپری کنید عالی میشه حالا وقت کنم انجام میدم ببینم نتیجه میگیرم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باید علت ریزش مو مشخص بشه. شاید هورمونی باشه. ولی اکثرا از سردی هست طبق توصیه حکیم خیراندیش نمک اضاف ...

من میخورم بالا میارم دلیلش هم نمیدونم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نمیدونم اینو با دکتر مشورت کن

مرسی گلم

اره من ۱۱میرم انجام میدم کلینیک ایران نوین

جلسه ایی چند من میخام انجام بدم گفت جلسه ایی ۶۵۰ حالا نمیدونم برم نرم موندن چه کار کنم