2777
2789
عنوان

به دنیا آوردن بچه خارج از کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
اگه همسر ایرانی نباشه چی عزیزم؟

شوهربلاخره اهل یه جای هست دیگه مدرک همون کشور رو بهش میدن 

اما اگه شوهرش ایرانی نباشه واسه گرفتن شناسنامه ایرانی به تابعیت از زمان یکسره کارا لازمه که باید انجام بشه 

مثلا بچه تا سن هیجده سالگی تحت قیمومیت پدرشه بعدش میتونه درخواست کنه واسه شناسنامه ایرانی با فامیل مادر 

من پسر دایم همسرشون عراقی بود اینا  شرایط رو داشت

مطمعن؟ اگه با همسر ازدواج رسمی نکرده باشن چی؟ می‌تونه بچه رو بیاره ایران؟

شما اصل ماجرا رو بگی راحت تره ها؟ 

ازدواج  نکرده باشی باید وکیل بگیری و اعلام کنی که پدر فرزندت ایرانی بوده که چون زایمان خارج از کشوره یه مقدار سخته 

من دوستم داخل ایران از دوست پسر خارجیش بچه دار شد بدون اعلام نام پدر برای بچه شناسنامه گرفت ولی همه جا اعلام کرد پدر ایرانی بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اصل ماجرا رو بگی راحت تره ها؟ ازدواج نکرده باشی باید وکیل بگیری و اعلام کنی که پدر فرزندت ایران ...

باشه میگم 😂 

دختر عموم میشه . عموم چند سالیه فوت شده تک دختره ۳۶ سالشه . دوست پسر خارجی داره منظور از خارج همین ترکیه هست . میگه میخام برم با اون زندگی کنم ولی ازدواج نه میخواد بچه دار شه . زن عمومم غصه میخوره میگه دیگه نمیتونی برگردی . اون بچه اینجا نمیتونه بیاد و ... اینم میگه شناسنامه میگیرم اینا

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

شما اصل ماجرا رو بگی راحت تره ها؟ ازدواج نکرده باشی باید وکیل بگیری و اعلام کنی که پدر فرزندت ایران ...

وا خب داخل شناسنامه بچه باید یه اسم پدری باشه دیگه 😐

شوهربلاخره اهل یه جای هست دیگه مدرک همون کشور رو بهش میدن اما اگه شوهرش ایرانی نباشه واسه گرفتن شناس ...

عزیزم داستان دختر عموم میشه . عموم چند سالیه فوت شده تک دختره ۳۶ سالشه . دوست پسر خارجی داره منظور از خارج همین ترکیه هست . میگه میخام برم با اون زندگی کنم ولی ازدواج نه میخواد بچه دار شه . زن عمومم غصه میخوره میگه دیگه نمیتونی برگردی . اون بچه اینجا نمیتونه بیاد و ... اینم میگه شناسنامه میگیرم اینا . میشه بیارتش ایران

وقتی شما بخوای بدون ازدواج شناسنامه بگیری اسم پدر هرچیزی میشه که بگی مام خانوادگی هم مادر

عزیزم جواب سوال بالایی هم میگی؟

باشه میگم 😂 دختر عموم میشه . عموم چند سالیه فوت شده تک دختره ۳۶ سالشه . دوست پسر خارجی داره منظور ا ...

این

این

این که سوال نیست 

دختر عموتون تو سن ۳۶ سالگی خودش میتونه تصمیم بگیره 

حالا اگر تعلق خاطری به اون آقا نداره همینجا هم امکان بچه دار شدن هست 

اگر هم نه اون آقا رو دوست داره کن بازم به خودشون مربوطه بچه سال نیست بگم گول  خورده 

این که سوال نیست دختر عموتون تو سن ۳۶ سالگی خودش میتونه تصمیم بگیره حالا اگر تعلق خاطری به اون آقا ن ...

اینجا که تا شوهر نکنی بچه در کار نیست . اون میگه میخام برم ترکیه از دوست پسرم بچه دار شم . زن عموم قصه میخوره میگه نمیزارن دیگه برگردی با بچه بی پدر

اینجا که تا شوهر نکنی بچه در کار نیست . اون میگه میخام برم ترکیه از دوست پسرم بچه دار شم . زن عموم ق ...

وا؟ کسی که دیگه تصمیم گرفته بچه دار بشه اینجا اونجا نداره میتونه بشه 

والا دوست من همینجا بچه دار شد بالاتر گفتم 

وا؟ کسی که دیگه تصمیم گرفته بچه دار بشه اینجا اونجا نداره میتونه بشه والا دوست من همینجا بچه دار شد ...

عجیب بود چه دوست پر دل و جرعتی 😅