2777
2789
عنوان

التهاب مغز😭

939 بازدید | 36 پست

دوستان نمی‌دونم دیگه چی بگم چیکارکنم یکماه پیش یهوی از خواب بیدارشدم دیدم سقف دور سرم می‌چرخه بیدار شدم استفراغ کردم حالت تهوع سردرد داشتم بهتر شده بود روز بعدش یهو دیدم نصف صورتم بی حس شد گوشه لبم کج شد چشمامم انحراف پیدا کرده یکیش الان نصف صورتم بی حسه ی آبروم بالانمیرع حس لامسه و چشایی هم ندارم ضعف عضله هم دارم دکتر رفتم.‌میگه التهاب مغزه ولی بقیه میگن فلج بلزه چون وقتی صورتم بی حس شد گوشه لبم تبخال زده بود الان نمی‌دونم چیکارکنم سرگیجه دارم خیلی خسته شدم از این وضع دکترم رفتم ی هفته بستری بودم الانم دارو مصرف میکنم خیلی ناامیدم یعنی من زنده میمونم و دوباره مثل قبل میشم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

لطفاً بیایید دوستان

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی گلم فدات بشم

از ته قلبم برات دعا میکنم که خوب بشی❤

هیچی به جز تلقین و استرس نمیتونه تورو از پا دربیاره بهت قول میدم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

انشالله به حق این شب‌های عزیز سلامتیت رو به دست بیاری🙏🏻

یعنی ممکنه

آره خوب میشی نگران نباش زیر نظر دکتر خوب برو کدوم شهری ؟

زیر نظر دکتر ابو ترابی یزد

الهی گلم فدات بشماز ته قلبم برات دعا میکنم که خوب بشی❤هیچی به جز تلقین و استرس نمیتونه تورو از پا در ...

یعنی خوب میشم 

بله که خوب میشی یه سری موارد هست رعایت کنی خوب میشی ما تو اطرافیانمون زیاا داریم

چیامثلا

یه دکتر خوب برو فوق تخصص داشته باشه

رفتم یزد بستری بودم 

فقط استفاده ضروری از گوشی داشته باشین

شبا قبل ساعت ۱۰ خواب باشین

هر روز حداقل ۲ ساعت عرق بریزید + ورزش

حتما با غذا های طبع سرد مسلحش رو هم بخورید 

حساب کاربری واگذار میشه

یعنی خوب میشم

حتما گل💎✨

وقت با ارزشتو با غصه هدر نده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.