توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 عنوان اکس پارتنرمو خیلی چک میکنم کمکککک 118 بازدید | 22 پست خیلی فکر میکنم ینی پیگیری شدید اصلا بعد این رو رابطم تاثیر میذاره هی چک میکنم بعد سردی میکنم مریضم اصلا خودآزارماون قدری که برا من مهمه برا پارتنرم مهم نیست بخدا😐 دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 1403/12/20 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 😂😂هرچی ازش داری بپاک ی کارای مسخره ای میکنم اصلا دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44779 با هم آشتیشون بده پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 اکس اسمش روشهب شما ارتباطی نداشته کاش دست بکشم دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 با هم آشتیشون بده راضیم والا دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 بعد اصلا من باهاش قابل مقایسه هم نیستمادختره خرابه ۳ ۴ تا شوهر کرده دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 15116 کاش دست بکشم اگ با رلت یه روزی دعوات بشه اون بدجور ناراحت بشه برگرده بگه میخام برم با رفیقت ، واقعا هم باهم حرف زده باشن ، چیکار میکنی؟؟ 😘Thanks GOD
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 اگ با رلت یه روزی دعوات بشه اون بدجور ناراحت بشه برگرده بگه میخام برم با رفیقت ، واقعا هم باهم حرف ز ... کات کات کات کات دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 وسواس فکری دارم انگار دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 15116 کات کات کات کات اگه بگه فقططط خودتتو باش ، نروبعد از کات هم چندبار بیاد دنبالت چی؟ 😘Thanks GOD
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 اگه بگه فقططط خودتتو باش ، نروبعد از کات هم چندبار بیاد دنبالت چی؟ نه اصلااین حرفشو زده بعید نیست بعدا خیانت کنه حالا یا با رفیقت یا یکی دیگهاگه هنوز شدید عاشقش نشدی دکمه را بزن دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 15116 نه اصلااین حرفشو زده بعید نیست بعدا خیانت کنه حالا یا با رفیقت یا یکی دیگهاگه هنوز شدید عاشقش نشدی د ... وقت هایی که دعوا بشه عمدا جلو من میره با دخترا میلاسه، ریپ میزنه و....یا میگه میخام کات کنم چون من قهر کرده بودم 😘Thanks GOD