2777
2789
عنوان

اکس پارتنرمو خیلی چک میکنم کمکککک

118 بازدید | 22 پست

خیلی فکر میکنم ینی پیگیری شدید اصلا بعد این رو رابطم تاثیر میذاره هی چک میکنم بعد سردی میکنم مریضم اصلا خودآزارم

اون قدری که برا من مهمه برا پارتنرم مهم نیست بخدا😐 

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
😂😂هرچی ازش داری بپاک

ی کارای مسخره ای میکنم اصلا

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکس اسمش روشهب شما ارتباطی نداشته

کاش دست بکشم

بعد اصلا من باهاش قابل مقایسه هم نیستما

دختره خرابه ۳ ۴ تا شوهر کرده

اگ با رلت یه روزی دعوات بشه اون بدجور ناراحت بشه برگرده بگه میخام برم با رفیقت ، واقعا هم باهم حرف ز ...

کات کات کات کات

اگه بگه فقططط خودتتو باش ، نروبعد از کات هم چندبار بیاد دنبالت چی؟

نه اصلا

این حرفشو زده بعید نیست بعدا خیانت کنه حالا یا با رفیقت یا یکی دیگه

اگه هنوز شدید عاشقش نشدی دکمه را بزن

نه اصلااین حرفشو زده بعید نیست بعدا خیانت کنه حالا یا با رفیقت یا یکی دیگهاگه هنوز شدید عاشقش نشدی د ...

وقت هایی که دعوا بشه عمدا جلو من میره با دخترا میلاسه، ریپ میزنه و....

یا میگه میخام کات کنم چون من قهر کرده بودم

😘Thanks GOD