2777
2789

مرددم که برم دکتر پوست تا نسخه بنویسه واسه رد جوشام یا خودم برم یه ضد لک بخرم.

یه مغازه هست توی شهرمون محصولات کره ای و معروف داره، امروز و فردا آف خوبی داره ولی میترسم چیز قوی بگیرم به پوست آسیب بزنه. بعضیا میگفتن محصولات اوردینری زدن پوستشون بدتر شده از طرفی هم دکترا معمولا از این محصولات معروف نمیدن نمیدونم کدوم راه بهتره🥲 شما چیکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتینی که پزشک پوست میده که افتضاحه .

ولی به تشخیص دکتر نیاز داری .

یعنی بهتره اول برای تشخیص و آزمایش بری دکتر و اگه مشکل جدی بود با دارو حلش کنی .

ولی اگه جدی نبود با روتینی که مناسب پوستته خودت بگیری .

و محصولات قوی نباید بگیری .

نوع پوستت و علت مشکل پوستت رو بشناس . اگه میدونستی الان میتونستم بهت بگم چی بگیری ولی چون علت مشکل پوستیت مشخص نیست هیچ چیزی نمیشه بهت معرفی کرد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خب از کجا بفهمم چه روتینی بگیرم؟

اول مشکل پوستت رو بشناس و آزمایش بده

بعدش روتینی که دکتر بهت داد رو قبل از تهیه برو مقاله هاشونو بخون ایراداتش رو میفهمی دیگه  .یا مشاور پوست های متخصص خارج از ایران .

یا اگه الان روتینت رو گرفتی و منشا مشکلت رو میدونی بگو تا روتین بگم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑