2777
2789
عنوان

طلا یا اسمارت واچ

201 بازدید | 28 پست

بچه ها تاپیک قبلیمو ببینید با توجه به اون میخوام بپرسم

یه پولی بزارم خودم رو کادوم اسمارت واچ بگیرم (ندارم) یا با همون یه پلاک طلای کوچیک بگیرم؟

شما بودین کدومو انتخاب میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پلاک نداری، پلاک

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من بودم طلا میگرفتممن کلا سعی میکنم اقتصادی فکر کنم بنظرم ساعت هوشمند چیز مهمی نیست من الان دخترم خر ...

ممنون از نظرتون

یه لحظه با خودم گفتم شاید مامانمی چون نظر اونم همینه😂

طلا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

و بنظرم سکه اینجور چیزا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

دارم یکی دوتا ولی کلا زیاد طلا نمیندازمحالا به شک افتادم یه پلاک کوچولو بگیرم هم میتونم استفاده کنم ...

خب پس ساعت هوشمند بگیر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ممنون از نظرتون

❤❤