2777
2789
عنوان

پول یا کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکس من برام پلاک خریده الان گردنمه جلو مامانمینا روم نمیشه در بیارم کاش پول بود ریختم نمیدیدش باز۱ما ...

اینم برای من سکه پارسیان گرفته یکی دوبار

بقیشو پول میده بهم

دقیقا یه بار اوایل اشناییمون گفت من از کادو خوشم نمیاد چون اون شخص ممکنه یه روز تو زندگیمون نمونه ولی یادگاری هاش اذیتمون میکنه- مثل شما

چ دوسپسر خوبی این دیگ رسما شوهره وقتی داد چی بهش گفتی؟اینجور دوسپسری چجور پیدا کنیم

بخدا از ته دلم گفتم من اصلا انتظاری ازت ندارم همین کیک و شام کافی بود و اینکه بخاطر من اون روز رو خالی کردی که کنارم باشی

همیشه کادو پول میده اینو بهش میگم و امید دارم برای مناسبت بعدی پول نده ولی متوجه نمیشه انگار😂 مستقیم هم گفتم باز کار خودشو میکنه میگم حداقل کمتر بده میگه به خودم مربوطه چقد میدم

بخدا از ته دلم گفتم من اصلا انتظاری ازت ندارم همین کیک و شام کافی بود و اینکه بخاطر من اون روز رو خا ...

وای خدا شانس بدههههه

شوخی میکنم گلم ایشالا ک زودی ب شوهر تبدیل شه و خوشبخترین باشی برا منم دعا کن 

وای خدا شانس بدهههههشوخی میکنم گلم ایشالا ک زودی ب شوهر تبدیل شه و خوشبخترین باشی برا منم دعا کن

قربونت برم ما هردو یک بار ازدواج کردیم جدا شدیم

از ازدواج بشدت ترس داریم فعلا رابطمون ازدواجی نیست

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره بختت بلند باشه

قربونت برم ما هردو یک بار ازدواج کردیم جدا شدیماز ازدواج بشدت ترس داریم فعلا رابطمون ازدواجی نیستامی ...

منم اتفاقا جدا شدم.بنظرم ازدواج کنید ک رابطه تون تضمین شده بمونه البته خودتون صلاح رابطه رو بهتر میدونید

اینم برای من سکه پارسیان گرفته یکی دوباربقیشو پول میده بهمدقیقا یه بار اوایل اشناییمون گفت من از کاد ...

ما ۳روز قبل ولنتاین کات کردیم الان کادوهایی که براش خریدمم شده آینه دقم

حتی شکلاتاشم دست نزدم همونطوری مونده🥲

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

وقتی خرید چ عکس العملی نشون میدی مثلا چی بهش میگی

گفتم دستت درد نکنه بغلش کردم بوسیدمش

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

منم اتفاقا جدا شدم.بنظرم ازدواج کنید ک رابطه تون تضمین شده بمونه البته خودتون صلاح رابطه رو بهتر مید ...

انقد ترس از ازدواج دارم فکرشو نمیکنی

چون همش میگم اینبار مثل بار اول نیست راحت فرار کنی از جهنم

اینبار باید با چشم باز انتخاب کنیم که اشتباه نکنیم دیگه

بار اول بچگی کردم اینبار سختمه حتی فکر کردن بهش

الهی بگردمتدقیقا همونی که پارتنر من میگه شدی دختر

غرورمم اجازه نمیده بگم حداقل من این کوفتی هارو برات بفرستم

حتی ۲هفته قبل ولنتاین کلی خودکار رنگی ومقوا خریده بودم کارت پستال درست کردم

🥲🥲🥲

روی گردن تیشرتش با رنگ پارچه اول اسم هامونم نوشتم 

انقدر ذوق داشتم که 

همه اش کور شد

انقد ترس از ازدواج دارم فکرشو نمیکنیچون همش میگم اینبار مثل بار اول نیست راحت فرار کنی از جهنماینبار ...

من برا اینک از منجلاب خونه پدرم راحت شم خیلی دلم میخاد ازدواج کنم دارم تو این اسارت ومحدویت آب میشم😔

غرورمم اجازه نمیده بگم حداقل من این کوفتی هارو برات بفرستمحتی ۲هفته قبل ولنتاین کلی خودکار رنگی ومقو ...

دورت بگردم کاریه که شده خودت بهتر شرایطو میبینی که غرورت برات اولویت داره

متاسفانه و خوشبختانه این نیز بگذرد

برات بهترینازو ارزو میکنم مهربون