2777
2789
عنوان

پول یا کادو

275 بازدید | 30 پست

بچه ها من خیلی بدم میاد کسی کادو بهم پول بده مخصوصا اگه اون شخص خیلی بهم نزدیک باشه و راحت بتونه علایقمو متوجه بشه

برای تولد امسالم چندبار گفتم من کادو دوس دارم حتی شده یه دسته گل کوچیک

دوسپسرم چندبار گفت چی بگیرم برات من گفتم هرچی دوس داری فقط یه چیز کوچیک یادگاری باشه

بعد ۱۵ زد به کارتم با کیک و شام میگه خودت یه چی بخر

از کارش زد بخاطر من شب تولدم برام وقت گذاشت با اینکه کارش خیلی براش مهمه و شغلش ازاده دست تنهاس

اینا برام ارزشمنده اما

من خودم برا تولد کسی کلی وقت میزارم فکر میکنم چجوری خوشحالش کنم و انجامش میدم هرچی در توانمه

راستش دلم گرفت من ۱۵ تومن نمیخواستم ۱۰۰ هزار تومن بخدا اگه یه شاخه گل برام میخرید کافی بود

شاید مسخره کنین بگین ناشکرم یا نمک نشناسم ولی فقط خواستم باهاتون درددل کنم

برو طلا بخر بنداز فکر کن اون خریده

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

میخوای بزنی به کارت من؟

منم برات ۲۹۰تومن یه باکس گل میخرم😍🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من😂

طلا یه چیز خوشگل خریدی عکسشو بزاز😅

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره راس میگی راستش انقد دلم گرفته بود که اصلا بهش فکر نکردم که چیکارش کنم پول رو

اکس من برام پلاک خریده الان گردنمه 

جلو مامانمینا روم نمیشه در بیارم 

کاش پول بود ریختم نمیدیدش باز

۱ماه کات کردیم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

دخترم دوست پسرتان برای اون پول کلی زحمت کشیده ،خیلی زیاد از طرفی هم شما را خیلی خیلی دوست داره فقط ن ...

بله حق با شماست خودشم میگه من کادو پول میدم همیشه که به سلیقه خودت جیزی بگیری

ولنتاین هم ۷ تومن زد برام من باز دوس داشتم یه چیز ساده بگیرم ازش

کلا اهل کادوی فیزیکی نیست😞