مواد لازم
جو یک پیمانه
هویج نگینی شده یک پیمانه
سیب زمینی نگینی شده یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنده شده دوقاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری
نمک و زعفران به مقدار کافی
جعفری خرد شده
آب مرغ یا گالینا بلانکا
رشته سوپ به میزان لازم
زرشک به مقدار دلخواه
آبلیمو به مقدار دلخواه
طرز پخت :برای جلوگیری از سر ریز شدن موادمون حین پخت ابتدا جو رو با کمی کره یا روغن تفت میدیم این کار باعث میشه اصلا سوپمون سر ریز نشه بعدش هویج و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و اب جوش اضاف میکنیم ودر قابلمه رو میزاریم تا یک و نیم ساعت بپزه .
تو یک تابه پیاز و فلفل دلمه رو با کمی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه و سپس رب رو اضافه میکنیم .
بعد از گذشت یک و نیم ساعت که قبلا اشاره کردم پیاز و فلفل و رب تفت داده شده رو و همچنین زعفران و اب مرغ جعفری و زرشک و رشته رو اضافه میکنیم بیست دقیقه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم و آبلیمو اضافه میکنیم.
اگه پختین و خوشتون اومد برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید.ممنون. 