2777
2789
عنوان

هدف‌های سال چهارصد و چهار📸

105 بازدید | 0 پست

پارسال به شکل متفاوت‌تری نسبت‌به سال‌های قبل برنامه‌ریزی کردم و بهتر نتیجه گرفتم پس امسالم به همون روش برنامه‌ریزی کردم. اول حوزه‌های مختلفی که دغدغه‌م هست رو جدا کردم و کارهایی که برای اون بخش از زندگیم می‌خوام بکنم رو نوشتم. ولی اکثر ماها بعد از تعطیلات یادمون می‌ره که اصلا می‌خواستیم چیکار کنیم و دوباره وقتی از شور و هیجان افتادیم به زندگی سابقمون ادامه می‌دیم. اگر نخوایم که این اتفاق بیوفته باید یه کار ساده کنیم اونم اینه که هرروز این هدف‌ها رو بخونی دوباره. شب که می‌خوای کارای فردات رو بنویسی قبلش یه‌دور هدفات رو بخونی. مثلا نوشتی می‌خوای زبانت تقویت شه. حالا برنامه‌ی فردات رو که می‌خوای بنویسی باید ببینی فردا چیکار می‌تونی بکنی که به این هدفت نزدیک‌ بشی. می‌خوای لاغر کنی، فردا باید چیکار کنی که بهتر بشی نسبت‌به امروزت. 

هدف‌هایی که روز اول سال می‌نویسی فقط یه فریم کلی از چیزی که می‌خوای هست ولی اگر می‌خوای بهش برسی باید روزانه تو طول سال کارهایی رو کنی که بعد از یکسال بهش نزدیک‌تر بشی یا به اون هدف برسی. پس یه فریم کلی نیازه و یه برنامه‌ریزی روزانه. بخاطر همینه که هرروز باید یادت بیاد اصلا هدفت چیه و حالا امروز باید برای این هدفت چیکار کنی. هیچ هدفی یه شبه بدست نمیاد باید روزانه براش تلاش کنی.

واسه همین من پارسال دوتا دفتر داشتم یه دفتر بزرگ که مخصوص ژورنالینگم بود. روزانه یا یه روز درمیون وقتی نیاز داشتم می‌نوشتم. از همه‌چیز می‌نوشتم. اصلا نوشتن نجاتت می‌ده. از احساساتم می‌نوشتم، از ایده‌هام می‌نوشتم، از آرزوهام می‌نوشتم، از ناامیدی‌هام می‌نوشتم، از حال خوب و بدم می‌نوشتم، از دستاوردهام می‌نوشتم. نوشتن باعث می‌شه با خودت آشنا شی. اول این دفتر هدف‌های ۱۴۰۳ رو نوشته‌بودم و هرروز اولین چیزی که می‌دیدم صفحه‌ی اول این دفتر بود. یه دفترچه کوچیک هم داشتم که کارایی که روزانه می‌خواستم انجام بدم رو می‌نوشتم. مثلا می‌دیدم هدف سال ۱۴۰۳‌م هیکل خوب بوده، می‌نوشتم که امروز باید پروتئین خوب به بدنم برسونم، برم ورزش کنم، حواسم به چیزایی که می‌خورم باشه. هدف بعدیم تقویت زبان هست، باید امروز فلان صفحه‌ی فلان کتاب رو بخونم، یه داستان کوتاه بخونم و خلاصه‌ش رو تعریف کنم و... یا هدفم پوست و موی زیبا هست پس امروز باید تنبلیم رو بذارم کنار روتین پوستم رو انجام بدم و مراقب خشکی موهام باشم.

خلاصه که ما هرروز باید خودآگاه به یاد بیاریم که چی می‌خوایم از این دنیا و به‌صورت مشخص امروز چیکار می‌تونیم بکنیم که بهش نزدیک‌تر بشیم. نه این که بگیم من هیکل خوب می‌خوام واسه امسال. امسال تشکیل شده از کلی ماه و هفته و روز. توی این روزا باید ببینی چیکار می‌تونی بکنی که امروز و فردا و پس‌فردا و روزای دیگه بهش نزدیک‌تر بشی.

هدف نیاز به تمرین روزانه داره. که استمرار مهم‌‌ترین بخششه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵