2777
2789

خواهرش ۳۲ سالشه

از لحاظ خانواده ، ما خیلی بالاتریم ازشون ولی من  دوسش داشتم چون خیلی عشقش پاک بود و البته خیلی ابراز میکرد 

ولی این خواهرش خیلییی اذیت کنه 

یکی دوبار گفته بود به خاستگارم تو دوران آشنایی ک بودیم  چرا مثلا میگی عزیزم بهش به من نمیگی

یا مثلا یجور رفتار میکنه ک خیلی از تو بالاترم و داداشم ال و بل 

در حالی ک من اصلا مقایسه نمیکنم ولی اینکارش باعث میشه به خودم شک کنم اعتماد به نفسم کم بشه 

چندبار زنگ زده چرت و پرت گقتن که حس میکنم داداشم تحت فشاره پولاشو هی خرج میکنه (یعنی مثلا برا من خرج میکنه )که کاملا دروغه اصلا من پول از پسر مردم نمیگیرم 

قبافش هم خوبه اصلا بهش نمیخوره سنش کمتر میزنه

بهش بگو بخاطر رفتار خواهرش ردش میکنی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سالمه نگید قرار نیس با خواهرش ازدواج کنیچون از اوناس ک مدام تو گوش داداشش بخونه دعوا بندازه هم ...

حیف اون پسر که به تو تکیه کرده احساساتشو ابزار کرده هرپسری مامان داره اگر خواهر نداشته باشه چیزای دیگه مهمه 

کار خوبی میکنی وقتی خواستگار ت تو این‌مرحله نتونه جلوی خواهرشو بگیره بعدها قطعا نمیتونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
با هیچکس نمیتونی ازدواج کنی اگر اینقدر ضعیفی چندسالته؟؟؟ محل سگ بهش نذار بگه به درک بیخیال باش همه خ ...

عب نداره مجرد میمونم 

آدم ازدواج میکنه آرامش داشته باشه نه که هر روز دعوا باشه خونش به خاطر حرفای مفت یه نفر دیگ 

انقد دیدم اینجوری 

مجرد بمونم حداقل زندگی آرومی دارم

حیف اون پسر که به تو تکیه کرده احساساتشو ابزار کرده هرپسری مامان داره اگر خواهر نداشته باشه چیزای دی ...

عزیزم چی میگی 

من اصلا راجب خواهرش یه کلمه هم حرف نمیزنم 

مدام این چیزا رو میره میگ خاستگارم

اون پسر اول باید مستقل بشه نزاره انقد راحت کسی تو زندگیش دخالت کنه بعد بیاد ابراز کنه

منم یه خواستگار داشتم دقیقا مث همین که میگی بود

یه پسر بی عرضه ی به درد نخور که هیچ درکی از شرایط اقتصادی و جامعه و .... نداشت

و دقیقا خواهرش فکر میکرد داداشش پسر پادشاهه ! و اگه منو بگیره ، داداشه حیف میشه ! 

منم ردش کردم . برن خوش باشن با هم 😁

منم یه خواستگار داشتم دقیقا مث همین که میگی بودیه پسر بی عرضه ی به درد نخور که هیچ درکی از شرایط اقت ...

منم متنفرم از مردایی ک استقلال فکری ندارن

اصلا انقد خودشو بالا میگیره من شک میکنم ب خودم والا 😂