2777
2789
عنوان

واقعا جامعه این شکلیه

107 بازدید | 10 پست

واقعا واسم سواله

جامعه این شکلیه؟ 

چرا اطراف من این جور آدما نیستن! 

خیلی از مطالب نی نی سایت رو نمیتونم باور کنم! 

بعضی تاپیک ها رو میبینم احساس میکنم غرق رمان شدم! 

مثل رمان بخون و بگذر

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو با ادم محدودی ارتباط داری اینجا وسیع تره و هر طرز فکری هست 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم وقتی میرم بیرون به ادما نگا میکنم میگم هر کدومشون ممکنه صاحب تاپیکا باشن

یا مردایی که خیانت میکنن و.. 

خیانت اصلا نیس تو اطرافیان من خیلییی محدود

اینجا روزی حداقل ۲۰ تا تاپیک خیانت هس

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

جامعه گسترده تر از اطرافیان ما محسوب میشه با تفاوت های فرهنگی بسیار 

به غیر از یکسری تاپیک های اغراق شده و دروغ برای جلب توجه و پربازدید شدن 

بله امکان هر چیزی هست

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️