2777
2789

حقیقتا این تاپیک توی پربازدیدا منو به فکر فروبرد 

پنج شنبه خانواده ی شوهرم رو میخوام دعوت کنم و مرغ بزارم 

حالا سوالم اینه چکار کنم چطور بزارم چی بزارم برنج چطور باشه. لطفا کدباتو ها نظر بدن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

اگه میتونی بیشتر هزینه کنی و دوست دارن فسنجون بذار

اگه نه مرغ شکم پر

اگه بازم نه خورشت مرغ

ی زرشک پلو هم کنارشون

با سالاد و دسر و نوشیدنی..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی بیشتر هزینه کنی و دوست دارن فسنجون بذاراگه نه مرغ شکم پراگه بازم نه خورشت مرغی زرشک پلو ه ...

نه فسنجون سخته  

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

ما پنج شنبه زنداداشم دعوت کرده اصلا توقع آنچنانی نداریم ی مدل غذا افطارم چای و پنیر و شکر نهایت نهایت یکم خرما و سبزی دستشونم درد نکنه خودمونم همه چیو براش میشوریم و جمع میکنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تجملات مخالفمچلو مرغ و سالاد و نوشیدنیتوسفره هم خرما وبامیه بذار

اهان ممنونم 

ما پنج شنبه زنداداشم دعوت کرده اصلا توقع آنچنانی نداریم ی مدل غذا افطارم چای و پنیر و شکر نهایت نهای ...

خو ش به سعادتش 

خو ش به سعادتش

والا اینجوریم نهایت سالی دو س بار دعوت میکنن ماهم همون مقدار دعوت میکنیم ، زمونه بد شده مهم دور هم بودنه، البته اون خانم هم فکر کنم چون طرفش پولدار بوده و درست حسابی تعارف نکرده بود بیشتر بهم ریخته بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خو دسر چی

یه دسر راحت 

اگه مخلوط کن یا غذا ساز داری 

شیر داغ وموز و خامه و بیسکویت رو مخلوط کن بذار یخچال تا آماده بشه 

اگر هم شیرین دوست دارید میتونید شکر یا عسل اضافه کنید

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.