2777
2789

منظورم دهم یازدهم نبست

یا دوازدهم یا پشت..

پیش نیاز فیزیک دوازدهم چیه؟

چه فصل هایی از قبل رو باید بلد باشیم؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

برو تو سایت اکادمی امروز فیلمای فیزیکشو ببین خیلی خوبه من خودم اونجا دیدم فیزیکم شد ۲۰

ممنون

چندمی؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا فیزیک رو با یادگیری دوازدهم شروع کردم

پیش نیاز خاصی نداره

یه جاهایی که مربوطه هم معلم یاد آوری میکنه

یه مقدار کوچیک کار و انرژی و مثلثات که معلم خودش هم توضیح میده میخواد

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

من اصلا فیزیک رو با یادگیری دوازدهم شروع کردمپیش نیاز خاصی ندارهیه جاهایی که مربوطه هم معلم یاد آوری ...

چه معلمی رو پیشنهاد میکنی؟

مثلا من شیمی رو با فراهانی و ریاضی رو با کرمی خیلییییییی خوب میفهمم

برای فصل اول که حرکت شناسیه

باید نهم رو خوب خونده باشی، که البته اونقدرا مهم نیست 

فصل راحت، اما پرتست و نکته ایه

فصل دوم دینامیک، شبیه فصل کار و توان و انرژی دهمه تقریبا

فصل سوم نوسان، شبیه هیچ فصلی ک تو عمرت خوندی نیست، کاملا جدیده

فصل اخر، همون نیم عمر و ایناس، شبیه شیمی دهم فصل 1

یا زمین شناسی یازدهم 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

برای فصل اول که حرکت شناسیهباید نهم رو خوب خونده باشی، که البته اونقدرا مهم نیست فصل راحت، اما پرتست ...

خیلییی خیلییییی لطف کردی عزیزم ممنون

میتونی بهم بگی برا کنکور به جز دوازدهم 

از دهم و یازدهم اگه بخوام چن تا فصل پر تست و نسبتا اسون گلچین کنم کدوماست؟

خیلییی خیلییییی لطف کردی عزیزم ممنونمیتونی بهم بگی برا کنکور به جز دوازدهم از دهم و یازدهم اگه بخوام ...

بستگی به خودت داره

یازدهم که راحت ترین فیزیک رو داره، شاید چالشیش بخش مغناطیس باشه، ولی الکتریسته ساکن و جاری خیلی راحتن مسلط بشی میتونی تست زیادی ازش بزنی

دهم، فصل اول که راحته، دما و گرما هم خیلی خیلی راحته 

انرژی تقریبا سخته

اما فشار به شدت پر نکته اس و تست های متنوع و زیادی داره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بستگی به خودت دارهیازدهم که راحت ترین فیزیک رو داره، شاید چالشیش بخش مغناطیس باشه، ولی الکتریسته ساک ...

قربونت عزیزم ممنون

دبیر هم میتونی بهم معرفی کنی؟با میر حسینی و یحیوی و امثال اینا ارتباط نمیگیرم خیل خشکن و جدی

من با دبیرایی مث پارسا فراهانی و معین کرمی خیلیییی میفهمم