2777
2789
عنوان

رفتار بد فروشنده 😔

253 بازدید | 17 پست

آنقدر دلم شکسته که حد نداره، رفتم دکتر زنان به خاطر نازایی و تخمدان کم و ... همینجوریش حالم بد بود، اومدم پایین مطبش داروخانه که داروها رو بگیرم بعد دیدم مبلغ شده 3700..... اصلا تصور نمیکردم مبلغش این بشه، یه پلاستیک دارو و امپول بود، گفتم خانم دوباره حساب کنید باز همون شد، خانمه هم تند تند میگفت زود باش بقیه منتظرن، من فاکتور زدم و ...

حالا خودمم شاغل هستم اما دستم خالی بود، زنگ زدم شوهرم خاموش بود بابام هم میدونستم الان خیلی مشکل مالی داره، خانمه هم یه ریز میگفت از اول فکر پولش و میکردی بعد میومدی داروخونه جلوی همه.....

برا اولین بار تو زندگیم سر پول تحقیر شدم و دیگه اومدم از داروخونه بیرون نتونستم تحمل کنم گریه کردم کنار خیابون😔😔😔 هم استرس حرفای دکتر از قبلش روم بود هم بی ملاحظه بودن دختره تو داروخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش میگفتی حرف اضافه نزن 

میگفتی وظیفته که قیمت بدی 

دکتر داروخانه رو صدا میزدی میگفتی تو انتخاب فروشنده دقت کن 

من هزار بار شده قیمت گرفتم تو داروخانه 

اون رفتارش اشتباه بوده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من هم دومدل قرص داد دکتر شد ۱و۲۰۰

همینطوری موندم تو داروخونه خدا رحم کنه واقعا

حق داری عزیزم ناراحت نباش رفتارهرکس نشون دهنده شخصیتشه

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
یکم حق بده به اونم خب

حق چی بده، خب طفلک نمی دونست مبلغش چقده، میتونست وقتی دید نداره دهنش ببنده تا این بنده خدا یه فکری برا خودش کنه، یه فاکتور زده دیگه، میتونست بعدیارو بزنه تا ایشون تصمیم بگیره میخواد چیکار کنه، نیاز نبود جار بزنه فکر پولش میکردی 

من به کسایی که دارن کار میکنن حق میدم خسته بشن، بی حوصله بشن، ولی این خانوم کار بدی نکرد که بخواد اینجوری بشنوه 

الهی بگردم 

اینجا جوابشو میدادی میگفتی به تو چه ربطی داره 

خوبه والا طرف دکتر نشده خوده دکتر اینهمه قیافه نمی‌گرفت و بد دهن نبوده ک این بوده

بہ ظاهر صبورم،بہ دل بیقرار...🥲💔.