2777
2789
عنوان

فرص اورژانسی

92 بازدید | 11 پست

دوستم یک روز بعد تموم شدن پریود رابطه داشت و ... همون لحظه اورژانسی خورد احتمال بارداریش هست ؟؟خیلی نگرانه منم تجربه ای از اورژانسی خوردن ندارم 

اورژانسی تنسی ۷۵ دوتا باهم خورد

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻‍♀️

اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدتر شدم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻‍♀️اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدت ...

چه بد

بعد باردار نشدی وقتی اورژانسی خوردی؟

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻‍♀️اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدت ...

منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک هم زدم.

با قرص اورژانسی خییییلی درصدش پایینه که باردار بشه.مگه اینکه خیلی کم شانس باشه

چه بدبعد باردار نشدی وقتی اورژانسی خوردی؟

رابطه نداشتم😂😂😂💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک ...

ددقیقا 

منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک ...

وای چقدر زجر اور ادم باورش میشه بارداره قشنگ 😂😂