2777
2789

کاملا قابل حدسه که  هیچ بچه عی انتخابش خانواده فقیر نیست جز موارد نادر پس چرا یه سریا به خودشون اجاازه میدن تو  وضعیت فقیر یا کم پولی بچه بیارن به چه جرئتی واسه یه انسان دیگ تصمیم میگیرین مگه زوریع؟ نمیبینن اینهمه بچه رو که میگن به پدر و مادرشون نباید مارو به دنیا میاوردین؟ با چه عقل و منطقی رو احتمال اینکه سااااید بعدا وصعتون بهتر شه یه انسان و بدبخت میکنین؟ واقعا برام سوالع این حجم از بی رحم بودن بابا بچه ای نیست که شمارو بخواد بفهمین

فقیرا حرص و ولعشون بیشتر برا بچه

حالا حکمتش چیه معلوم نیست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ گفتی 

نمیدونم فازشون چیه دقیقا 

طرف پولداره 2 تا بچه میاره 

بعد کارگره میاد 3 4 بچه میاره 

همه چیه دنیا برعکسه 

اومدم ارزو کنم خدا گفت تو دیگه خفشو تو خودت ارزوی خیلی هایی  

چون شعور ندارن یکی مثل مادرشوهر من که میگه باید چهارتا بچه بیارین فک میکنه بچه مثل سگ و گربه اس که ف ...

یه سریا خب واقعا نا آگاهن مغزشون کشس نداره تعجبم از یه سری از نسلای جدیده که چرا نمیفهمن

خیلیا تو نی نی سایت با وجود شوهر داغون و وضع مالی داغون تر بچه دار شدند و این حرف شما هرچقدر منطقی هم که باشه با روحیاتشون مناسب نیست و احتمالا دهنتو سرویس می‌کنند 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

خیلیا تو نی نی سایت با وجود شوهر داغون و وضع مالی داغون تر بچه دار شدند و این حرف شما هرچقدر منطقی ه ...

چرا قوم وحشی آمازونین؟ جمعیت بی عقلای تک سلولین که مغزشون نمیتونه بفهمه همچین چیز ساده ای رو؟

مردم خودشون عقل دارن تصمیم بگیرن چطوره همیشه به من چه به تو چتونه ولی تو این مورد فضوول ببقیه میشین

واسه خودشون تصمیم بگیرن نه واسه بچه که یه انسان دیگست عقل داشتن که میفهمیدن نیارن

حرفتون حقه بخدا 

من خودمو تا قیامت نمیبخشم که یه بچه معصوم آوردم تودنیای که شکمشم نمیتونم سیر کنم .با اینکه ناخواسته بود ولی عذاب وجدان دارم 

خودم یه عمر بافقر و بدبختی بزرگ شدم الانم دخترمو شریک غم ها و دردای خودم کردم

چرا قوم وحشی آمازونین؟ جمعیت بی عقلای تک سلولین که مغزشون نمیتونه بفهمه همچین چیز ساده ای رو؟

نمیدونم بخدا از خودشون بپرس تعدادشون هم کم نیست متاسفانه حتما یه جوابی بهت میدن دیگه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

اخ گفتی نمیدونم فازشون چیه دقیقا طرف پولداره 2 تا بچه میاره بعد کارگره میاد 3 4 بچه میاره همه چیه دن ...

من اصلا متوجه نمیشم مغز اینا چجوری کار میکنه یا مغز ندارن یا ظالمن و بی رحم یکی باید جلوشون و بگیره واقعا بچه گناه دارههه

من تازه یکی دارم میارم عذاب وجدان دارم بااینکه خداروشکر توانایی اداره یکی رو داریم ولی همش استرس دارم نکنه از پسش بر نیام

بعد اونوقت یکی بااوضاع مالی بد چندتا میاره تازه بهشونم چیزی بگیا میگه مگه از مال تو میخوام بردارم به بچم بدم بتوچه که چجوری میخوام هزینه بچم کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفتون حقه بخدا من خودمو تا قیامت نمیبخشم که یه بچه معصوم آوردم تودنیای که شکمشم نمیتونم سیر کنم .با ...

🥲همینکه پسیمونین به دنیا ارزش داره حتما اونموقع آگاهی نبود الان دیگ نیاید اینکارو کنن انشاالله که خدا بهتون کمک میکنه

من اصلا متوجه نمیشم مغز اینا چجوری کار میکنه یا مغز ندارن یا ظالمن و بی رحم یکی باید جلوشون و بگیره ...

چی بگم والا 

اگر به من باشه میلیاردر هم باشم توی این دنیای کوفتی بچه نمیارم 

اومدم ارزو کنم خدا گفت تو دیگه خفشو تو خودت ارزوی خیلی هایی