2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم 🥺

256 بازدید | 29 پست

3ونیم باید برسه خونه   

هر روز ساعتای مختلف میاد یه روز 3یه روز 4 یه روز 5

ازشم میپرسم چرا زود اومدی با کنایه  میگه چطور باید ساعت اومدن و نیومدنم رو هم بگم 

میگم نکنه زنی چیزی گرفته  از کاراش سر در نمیارم دیگه واقعا خسته و افسرده شدم دم عیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب یا خبر بده یا خبر بگیر آدم نگران میشه اگه عادی شد یه جا افتاد خدایی نکرده گله نکنه چرا پیگیرش نشدی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عزیزم اگه شغلش ازاده ک خب طبیعیه اگه هم کارمنده ک خب ی روزایی ترافیک کمتره ی روز بیشتر، ی روز تند رانندگی میکنه ی روز نه ، ی روز دیرتر ازشرکت میاد و بین مسیر ب کارهای عقب موندش میرسه ی روزایی نه ......چرا برات غیر طبیعیه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زیادی قابل اعتماد نیست به نظر من میترسم

ببین اصلی ترین نشانه خیانت تغییر رفتار یهویی مثلا یهویی خیلی مهربون میشه باهات یا برعکس یهو غر غرو میشه بهانه میگیره محل نمیذاره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حس میکنم زن گرفته

از اساتید بپرس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔