2777
2789
عنوان

اگه به همسرتون شک کنین

255 بازدید | 26 پست

خدای نکرده... اگه شک کنین ولی همسرتون با گریه سعی کنه توضیح بده و موقع اذان به اذان قسم بخوره، جون بچه‌ی تو شکم خواهرشو قسم بخوره، جون دختر نداشته‌تونو قسم بخوره، جون پدر و مادرش که خیلی براش عزیزن، جون خودتون 

باور میکنید راست میگه؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت معتقده؟ مطمئنی به قسمی که می خوره اعتقاد داره و از عواقب قسم دروغ اگاهه؟ باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بستگی داره..

هم ممکنه راست بگه هم دروغ..

انقدر قسم و ایه دروغ دیدم!

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

قسمو ک همه میخورن این چند سال چطور بود از اون شناختت کمک بگیر

مهربون و خونواده دوسته، بیش از اندازه

برای همین وقتی جونشونو قسم خورد احساس کردم راست میگه

مخصوصا بچه‌ی خواهرش که چندین سال منتظر بودن چون بچه‌دار نمیشد

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

نه من پدرم به همه چیز قسم خورد که خیانت نمیکنه 

با اینکه ما تقریبا مطمئن بودیم ولی مدرکی نداشتیم 

بالاخره معلوم شد درست بوده 

نمیگم همسر شما خیانتکار هست ایشالا که نیست ولی قسم دلیل نمیشه 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود