2777
2789
عنوان

چطور بفهمم داره گولم میزنه

131 بازدید | 22 پست

هشت ماهی میشه باهم در ارتباطیم،مامانش سه بار منو خواستگاری کرده بود که بابام رد کرد،حس میکنم منو واقعا دوست نداره و فقط داره تظاهر میکنه نمیدونم باید چطور بفهمم

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداشتە باشە چرا بیاد خواستگاری؟

خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کردن عشق سابق

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کرد ...

بلە درست میگید

اگە دودل هستی کات کن

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

وقتی خواستگاریم کردن باهاش در ارتباط نبودم،آخه یه سری رفتاراش اینو نمیگه..

تا از دوست داشتنش مطمئن نبودی ازدواج نکنیاااا

تهش پشیمونیە

بە چشم دیدم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خیلی میترسم واقعا

باور کن منم یبار همچین حسی داشتم درست بود مثلا خیلی احساسی شب بخیر اینا میکفت بعد من چک میکردم بعدش هم انلاینه ولی حوصله منو نداشت اخرش هم دستش رو شد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کرد ...

موافقم ولی ول کن نیست، هر بار که میگم کات کنیم اجازه نمیده 

تا از دوست داشتنش مطمئن نبودی ازدواج نکنیااااتهش پشیمونیەبە چشم دیدم

میخوام مطمئن شم ولی نمیدونم باید چیکار کنم، حس میکنم چون مثلا سنم پایینه میخواد گولم بزنه