2777
2789

من طرح مادران شرکت کردم برای داشتن ماشین طلام رو فروختم . هنوز ماشین به دستم نرسیده قرار بود که بهمن تحویل بدن ولی هنوز تحویل ندادن. با خودم فکر کردم تا الان که تحویل ندادن پس تو این ده روز دیگه هم سند نخوره تا بیفته اول فروردین مدل ماشین ۴۰۴ بشه. 

برای همین شماره نمایندگی که ماشین ثبت نام کردیم رو از گوگل در آوردم زنگ زدم و پرسیدم توی سایت زده ماشین ما تو مرحله ی ثبت سند هست میخواستم ببینم ۴۰۳ میشه یا ۴۰۴. اگر امکانش هست ثبت سند رو دیرتر بزنید تا ۴۰۴ باشه گفت دست ما نیست ولی خود سیستم ۴۰۴ میزنه. 

بعد قضیه رو به داداشم گفتم : به من گفت تو زنگ زدی نمایندگی فلانی گفتم آره گفت منو می‌شناسه ، گفتم من اصلااااا خودمو معرفی نکردم تازه با شماره ی نمایندگی زدم نه اینکه موبایل فلانی ، و بعدش من فقط سوال پرسیدم. بهم توپید مگه دست اوناست  تو گدایی  گدا ، چرا زنگ زدی آبروم رو بردی  دیگه ماشینت میخوای تحویل بگیری به من زنگ نزن دنبالت بیام خودت برو گدا . 

خیییییلی ناراحت شدم مگه من چیکار کردم. هیچ وقت دنبالم حقم نبودم این یکبار یهو تو ذهنم اومد شانسم رو امتحان کنم حداقل سوال کنم و یکبار درخواستم رو بگم تا بعدها پشیمان نشم حداقل بخاطر اینکه به سختی با فروش طلاهام ماشین دار شدم. بنظرتون کارم بد بود.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم. شاید آنقدر دارام که نیاز نیست مدل چند بهم بدین

دارا باشی نباشی چە فرقی دارع

زدە بە سرش انگار

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️