2777
2789
عنوان

برنج فجر هایلی

212 بازدید | 1 پست

سلام من ابوالفضل قلی نژاد، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم و توی این تاپیک میخوام ببینیم که برنج فجر هایلی خوبه یا نه.

البته برای اینکه بفهمیم خوبه یا نه، باید نظرات خریدار رو بررسی کنیم. ادامه هم همین کار رو میکنم و نظر خریدارای قبلی این برنج که توی سایت های مختلف منتشر شده رو براتون قرار میدم.

نظر اول: 

برنج 5 کیلوی 3600 گرم با کیسه کم فروشی دارد ماکه راضی نیستیم برنج گرون بخره کم هم باشه.

نظر دوم: 

کیفیت برنج قابل قبول هستولی متاسفانه برای بار اول بسته بندی مشکل داشت و کیسه برنج داخل کارتن پاره شده و بیرون ریخته بود

نظر سوم: 

من که راضی نبودم چون که داخلش پر از شپشک و کرم بودپختش هم نمیدونم چون تازه بدستم رسیده.

نظر چهارم:

کیفیت خوب برنج از بسته بندی راضی نبودم کیسه برنج سوراخ بود و حجم زبادی از برنج داخل کارتن ریخته بود

نظر پنجم: 

سفیده، بوی بدی هم نمیده. برای مصرف روزانه خوبه

نظر ششم:

برای کته باید با اب کمتر دم کردخوب بود نسبت به قیمتش

نظر هفتم:

کالاهایی که سفارش داده بودم خیلی عالی وبدون مشکل به دستم رسید.

نظر هشتم:

من هر خریدی که از دیجی کالا کردم نهایت رضایت رو داشتم واقعا دستشون درد نکنه این برنج هایلی هم که گرفتم صد در صد اصل و با کیفیت بود.

نظر نهم:

خیلیییییییییییی بده و مشخصه ایرانی نیست.هندیه

نظر دهم:

من چند ساله از این برنج  میخرم  و راضی بودم اما این دفعه کیفیتش تغییر کرده بود و مثل برنج پاکستانی بود بسته بندیشم فرق داشت و جدید بود اطلا راضی نبودم

نظر یازدهم:

برنج فجر از نظر قیمتی خوبه کیفیتش نسبت به برنجهای خارجی عالی و عطر کمی داره هرچند گران شده مثل تمام محصولات 

نظر دوازدهم:

بسته بندی عالی و سالم به دستم رسید خوش پخته کمی شبیه به برنج هندی و پاکستانیدر کل عالیه

نظر سیزدهم:

ظاهر و طعم تقریبا شبیه برنج هندیه . تاریخهای بسته بندی برای خرداد هست ، به عبارت دیگر محصول برای سالهای گذشته است . البته مثل برنج های هندی فعلا اثری از حشرات نیست . امتیاز کم برای نحوه ارسال هست که طبق تصویر دو بسته داخل کارتن باز شده بود.

نظر شما چیه؟ اگه شما هم از برنج فجر هایلی استفاده کردین، ممنون میشم که نظر خودتون رو برامون بفرستین تا بقیه دوستان هم با دید بهتری به سراغ خرید برنج فجر هایلی برن.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.