2777
2789
عنوان

مستوران

549 بازدید | 30 پست

خانما من سه شبه نتونستم ببینمش

خلاصه قسمت 4،5،6 رو میگین؟ 

من تا اونجا دیدم که جهاندخت به صمصام گفت که عمه نسا رو کشته

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

اولش فک کردم نوشتی رستوران ولی اشتباه تایپی شده

نه عزیزم منظورم سریاله که پخش میشه از تلویزیون

شما ندیدیش؟ 

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر لطیفه به یه گورکن پول داد تا بیاد بگه لطف علی رو توبیابون زخمی پیداکرده چندساعت بعد هم بچه مرده لیث رفت نبش قبر کرد فهمیددروغه ولی بخاطرلطیفه اونم این دروغ روتایید کرد شاورهم داره به جهان فشارمیاره که رابط من باقبیلت باش خواستن شاورهم بکشن که نشد هم سمسام باشاورهم دست شده هم اینکه شهاب زودتر جهان هل داد تو چاه میگفت بومیداد جهان هم مجبورشد بره پیش قبیلش اونا هم زندانیش کردن فعلا

سمسام میخواست بره به همه بگه جهان گفت همه چیزو میندازم گردن خودت شاور گردنبند لطفعلی رو دست تو دیده نه اونی که بی آبرو و مسته از نظر بقیه تویی نه من پس کاری نکن بگم تو لطفعلی رو تو مستی فروختی و عمه نسارو هم تو کشتی سمسام برای همین خفه شد 

شهاب دیده هاشو به شاور گفت شاور هم چون از لیث کینه داشت و از بدبختی کشیدن لطیفه خوشحال بود تصمیم گرفت جای لو دادن با جهان دخت معامله کنه  به جهان دخت گفت اگه میخوای شهادت ندم کار توعه به قبیله ات بگو شریک من بشن (شاور قبلا عاشق لطیفه بوده لیث هم عاشق نورا ولی وقتی لوح رو باز میکنه میبینه که تو آینده بچه خودشو نورا خواهد مرد لطیفه هم زن شاور بشه کشته میشه بدست شاور از اونجایی هم که به پدر لطیفه مدیون بود واسه اتفاق نیافتادن این چیزا خودش لطیفه رو میگیره) 

جهاندخت تصمیم گرفت شاور رو بکشه با شوهرش ولی سمسام ترسید و به شاور گفت نقشه کشیدن خودشون چشم جهان رو بترسونن تا به حرفشون گوش کنه 

حبیب هم دید دخترش لطیفه داره دیوونه میشه الکی گفت لطفعلی مرده و قبرشو پیدا کردم واسش مراسم گرفتن همین 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

شهاب به لطیفه میگه که اون گردن اویز دست صمصام بوده

لطیفه هم میره از شاور میپرسه

شاور به جهاندخت میگه اگه میخوای نگم باید بین منو قبیله پدرت بزاری تجارت کنم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

میدونمنهه

باشه عزیزم

پدر لطیفه به یه گورکن پول داد تا بیاد بگه لطف علی رو توبیابون زخمی پیداکرده چندساعت بعد هم بچه مرده ...

اها ممنون عزیزم پدر لطیفه چرا اینکارو کرد اخه، یعنی دیگه دنبال لطفعلی نمیگردن؟ 

شهاب واقعا جهاندخت رو انداخت تو چاه؟ 

دو فصل تازه بعدا پسره ک الان دزدیدنش بزرگ میشه

اره عزیزم بعد با دختر حاکم اونجا ازدواج میکنه؟ 

اها ممنون عزیزم پدر لطیفه چرا اینکارو کرد اخه، یعنی دیگه دنبال لطفعلی نمیگردن؟ شهاب واقعا جهاندخت رو ...

پدرلطیفهچون دید دخترش خیلی بی تابی میکنه به خاطر حرف کولی هم قصدطلاق ازلیث روداره خواست قضیه جمع بشه ازلیث هم خواهش کرد باهاش همکاری کنه وحرفشوتایید کنه چون معتقد بود این انتظارآخر لطیفه روازبین میبره شهاب هم آره گفت بومیداد شستمش چون شاهد قتل به دست جهان بود ومعتقد بود جهان کثیفه

سمسام میخواست بره به همه بگه جهان گفت همه چیزو میندازم گردن خودت شاور گردنبند لطفعلی رو دست تو دیده ...

نورا کیه؟ 

اها ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

اها ممنون عزیزم پدر لطیفه چرا اینکارو کرد اخه، یعنی دیگه دنبال لطفعلی نمیگردن؟ شهاب واقعا جهاندخت رو ...

چراااا پیداش میکنن آخرش 

ن جهانددخت تا آخر زنده میمونه ولی زن شاور میوفته تو چاه به طوطی طلسم میشه 

(:A__•~•__M:)