2777
2789
عنوان

این درد تو بارداری طبیعیه

70 بازدید | 5 پست

خواهشا بیاید بگید کسی مثل من بوده؟ دو سه ماهه خیلی درد دارم اذیتم میکنه نمیدونم چه کار کنم. به دکتر و ماما هم گفتم جواب درست حسابی بهم ندادن که دلیلش چیه چطور آرومش کنم

اینطوریه که کشاله های ران و اطراف واژنم خیلی درد میکنه. خودش نه ها اطرافش هم استخونش هم مفاصلش هم ماهیچه هاش 😭😭😭😭

الان ۳۰ هفته شدم کم کم میخوام پیاده روی شروع کنم ولی دردش بیشتر میشه 

بهم گفتن سرپا واینستا توالت فرنگی برو شکم بند ببند کیسه آب گرم بذار

ولی آروم نمیشه همیشه هست 🥲🥲🥲

راه رفتنم هم مثل اردک شده 🥲

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

حالا خدارو شکر تو هفته ۳۰ چیزی نمونده

من چی بگم از اول بارداریم درد کمر و واژن داشتم بخاطر هماتوم

بارداری قبلمم بخاطر جفت پایین و چسبندگی از روز اول تا آخر دردددد داشتم هرروز میگفتم امروز تمومه

الانم ۲۰هفته ام درد ببخشید واژن و پری ک داشتم از دیشب یهو کمرم قفل کرد نمیتونم تکون بخورم مهره آخر کمرم انگار سیخ توشه

خدا ب دادم برسه

دکترم دیگه تا بعد عید نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۳۲ هستم.دوماهه پدرم درومد نه میتونم راه برم نه بشینم نه بخوابم.انقدر درد واژن دارم.الانم چندروزه حرکات بچه رو توی واژنم حس میکنم.همش نگرانم زایمان زودرس نگیرم

حالا خدارو شکر تو هفته ۳۰ چیزی نموندهمن چی بگم از اول بارداریم درد کمر و واژن داشتم بخاطر هماتومبارد ...

وای خدایا یعنی فقط باید تحمل کرد 🥲

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh