مخصوصا موقع نماز هرچی فکر منفیه میاد سرم چیزایی ک قبلا ازشون میترسیدم موقع نماز تو فورم میاد و من از ترس نمیدونم چجوری از فکرم بندازم بیرون و نماز با استرس میخونم اصلا حالم بد شده از وقتی نماز میخونم و روزه گرفتم دلم میخواد گریه کنم 😭😭😭
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه حتما باید آرامش بگیری؟اتفاقا به همین دلیل که شیطان از این راه وارد شده
شما اول فقط به هدف بندگی خدا بخون
بعد آرامش خودش کم کم میاد
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
تلقین نکن اگه واقعا گناه خاصی نمیکنی سعی کن این فکرارو از خودت دور کنی شایدم درونت با نماز و روزه خیلی فرق داره اگه اینطوره رو خودت کار کن ولی انسان هر چقد بهواد هم گناه نکنه باز یه چیزی میشه اونم تو این زمونه
مگه حتما باید آرامش بگیری؟اتفاقا به همین دلیل که شیطان از این راه وارد شدهشما اول فقط به هدف بندگی خ ...
😭😭😭😭حس بدی میگیرم خیلی روانم بهم ریخته آشفته شدم آرامشم رفته ...نماز نمیخوندم ولی تو ماه رمضون شروع کردم ولی روزه رو هرسال بدون نماز میخونم ولی اینطوری نبودم