همسر من همه همکار و دوست های دوران دانشجویی و دختر دوست مامانش و....فالو داره حالا بده؟😂منم دارم بابا
بیخیال نذار این چیزای منفی تو ذهنت اثر بذاره
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بله اگه مهم نیستن براش بگو انفالو کنه اگرم چیزی دیدی و شک کردی تا بیشتر نشده ریشه شونو خشک کن
ایشالا که جدی نگفتی😐
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
نه چیزی ندیدم مهم هم نیستن قطعا دوسدارم بدونم شوهرم درخواست داده یا اونا
وای ول کنین خدایی
چه فرقی داره