2777
2789
عنوان

مجازات دعا نویسی

374 بازدید | 20 پست

فا ل گیری دعا نویسی از جرایمی است که فرد مدعی پیشگویی آینده می شود. مجازات این جرم با شکایت از طریق دادسرا آغاز می شود. با توجه به شایع بودن این جرایم در جامعه و اهمیت آن برای مال باختگان لازم است نحوه رسیدگی به این جرم در مراجع قضایی و میزان مجازات آن اطلاعاتی داشته باشیم. طبق ماده 2 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس.. هرکس مالی بصورت نامشروع تحصیل کند مجرم محسوب می شود. وهمچنین طبق ماده 1 قانون صدر الذکر هرکس از راه فریب و حیله و تقلب مردم را به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد و یا به امور غیر واقع بترساند و از این طریق مال تحصیل کند علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از 1تا7 سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم خواهد شد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی ربط کجا بود میگم چشم دیگه

اینجا دوستان زیادی در این مورد سوال کردن که پولشونو دعا نویس گرفته و کاری نکرده. مبلغ دویست. سیصد میلیون. و پرونده های زیادی هم در این خصوص در دادسرا هست به خاطر اون این پست درج شد. حتی یکی گفته بود تو انگلستان  دکترم اموال زیادی دارم و شماره کارت داده بود برای دعا نویسی بعد معلوم شد کارت دیگری است. 

سلام گلن شما وکیل هستین؟ 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
سلام. بله دوست عزیز.

میشه در خواست بدم قبول کنید یک مشکلی دارم راهنمایی میکنید؟ 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
حرف بی ربط نزنین. نص صریح قانون و گفتم

سلام من دیدم شما وکیل هستید میتونم ازتون سوالی بپرسم؟

دیروز به اشتباه ۴۵ میلیون تومن پول به حساب کسی زدم که شماره حسابش دقیقا مثل شماره حساب خواهر بود فقط توی بانک دیگه . امروز شماره تماسش رو از بانک گرفتم زنگ‌زدم اولش گفت پس نمیدم . بعدش تماس گرفتم با بانکش و گفتن مشکل بد حسابی داشته و حسابش مسدوده

من چطور میتونم پول رو پس بگیرم؟ اگر حسابش بخاطر مسایل مالی مسدود باشه چه اتفاقی میفته؟

سلام من دیدم شما وکیل هستید میتونم ازتون سوالی بپرسم؟دیروز به اشتباه ۴۵ میلیون تومن پول به حساب کسی ...

شما می تونید دادخواست حقوقی تحت عنوان مطالبه وجه مطرح کنید و حتما موفق میشین و دادگاه به نفع شما رای می ده. فقط عنوان‌شو دقت کنید. مطالبه وجه از طریق ایفای ناروا. به غیر این چیز دیگری تو دادخواست ننویسین

خیلی ممنونم از شما

خواهش میکنم. فقط یادتون باشه دادخواست و که از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت می کنین. بنویسین اینجانب.. خودتونو و مشخصاتتون و بنویسین بعد بگین چه اتفاقی افتاد همون طور که بالا گفتینو تو در دادخواست ذکر کنید. مطالبه وجه به مقدار...( به اضافه هزینه ی دادرسی و خسارت وارده و قیمت روز مبلغ را خواستاریم.) چون ممکنه دادگاه طول بکشه. اون موقع اینا رو که گفتم بنویسین دادگاه توسط کارشناس قیمت روز ارزش پولتون و بر اساس نرخ بانک مرکزی تعین میکنه. نه همون مبلغ که واریز شده و هزینه دادخواست و دادرسی و همه ی هزینه های شکایت و از ایشون می گیره. ولی حتما تو دادخواست باید ذکر کنید علاوه بر مقدار پول. هزینه دادرسی خسارات وارده و قیمت روز پولمون و می خواهیم. اینا رو با پرینت واریزی و شماره حساب خودتون و اون آقا ان شاالله شنبه اول وقت از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. بهتون پیامک می آد. و دادگاه حکم می ده.