2777
2789
عنوان

کیاباتقویتیه اووژن باردارشدن

2390 بازدید | 57 پست

قرص متفورمین و تقویتی اووژن خریدم دارم میخورم میهام تا برج دو بخورم دعا کنید بااینا نتیجه بگیرم و نیازنباشه برم برا تخمک اهدایی ... نوشابه هم برا کیست اندومتریوزم نمیخورم کلم بروکلی دارم میخورم پیاده روی هم میخام برم 

دعاکنیید این ماه رمضون خدا بهم یه نی نی سالم بده🥺

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه ام واست دعا میکنم🥲خدا کمکت کنه منم متفورمین میخورم اوابوست و اینام خوردم سه بارم هاچ سی جی زدم ج نداد فردام میرم عکس رنگی بعدش دیگ کلا بیخیال میشم خدا خودش نگا کنه خسته شدم از هزینه های هنگفت و تهش هیچی هرنوبت فقطط واس امپول ۱۳۰۰ میدم 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

سلام دوست عزیز چه مشکل داشته باشین چه نداشته باشین طب اسلامی یسری دارو و راهکار داره برا باردار شدن خیلیا بودن دکترا بهشون گفتن نازا اما با دستورات طب اسلامی باردار شدن شمام اگه دوست دارین بگین کدوم شهرین عکس لیست نماینده های طب اسلامی شهرتون بفرستم برین ویزیت بشین

اگرم درمورد طب اسلامی اطلاعاتی ندارین سرچ کنین مناظره ی دکتر اراسته و دکتر کردافشار درمورد طب اسلامی رو ببینید هردو پزشکن هردو طب سنتی بلدن ولی 

دکتر اراسته موافق طب اسلامی

دکتر کردافشار مخالف طب اسلامی

روزه ام واست دعا میکنم🥲خدا کمکت کنه منم متفورمین میخورم اوابوست و اینام خوردم سه بارم هاچ سی جی زدم ...

مشهدی؟؟

سلام دوست عزیز چه مشکل داشته باشین چه نداشته باشین طب اسلامی یسری دارو و راهکار داره برا باردار شدن ...

مشهدم