2777
2789
عنوان

دروغ گفتن به دوست پسر

522 بازدید | 41 پست

سلام من بایه پسرس آشناشدم خیلی باهم اوکیم مشکلی نداریم من قبلا ازدواج کردم ویه پسردارم وایشون محردن من ده سال ازش بزرگترم واین بهش نگفتم البته چون کمترازسنم نشون میدم اونم متوجه نشده اولش برام به سرگرمی بود ولی الان بهم وابسته شدیم فاصله شهرامونم دوره فقط مجازی باهم حرف زدیم ودیدیم الان نزدیک ۶ماهه که آشناشدیم الان چطوری بهش بگم که من ازش بزرگترم البته ازهرلحاظ من ازش برتری دارم ولی هرروزذهنم درگیره نمیتونم بهش بگم اگه بگم احتمالا ترکم کنه لطفا کمکم کنین که چطوری بهش بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه لحاظ برتری دارید مگه؟ :)))))))

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

خوب اونم دروغهایی گفته بود ولی من گذشتم من ۴۹ سالمه واون ۳۹ چراخجالت بکشم مگه مال باباش روخوردم مهم اخلاق دوطرفه سن فقط یه عدده عشق وعلاقه خیلی بالاترازاین حرفهاس مگه آدم باسن که همدیگه رودوس داره 

نمیدونم شباخوابم نمیبره من ازلحاظ چهره ام بهترم بااینکه بخدا۴۹ سالمه ولی خیلیا فکرمیکنن ۳۵ سالمه حتی خودش هم میگه به ۳۵ میخوری حتی رفتارمم بچه گونه اس ابنوه من همه چی دارم وشاغلم وسطح خانواده ام هم خیلی بالاترازاونه