2777
2789

قبلا توی گروه تلگرامی بودیم خوب بعد روی من ریپ زد گفت بهم گفت که مثلاً اسممو گفت و یه چیزی بعد گفتم ببخشید که تلگرام این شخص دست منه خودش نیست ببخش و فلان گذشت رفته بود به طرف که میشد مثلاً یا که آشناهای ما گفت که بهش پیام دادم گفته که من فلانی نیستم و اینا تا چند روز پیش که پیجمو چند تا از دوستام استوری کردن بعد اولین نفری که درخواست داد این آقا بود حالا نسبت دوستانه‌ای هم با آشناهامون داره با من نداره اصلاً بعد توی اون گروه تلگرامی که بودیم همین چند روز پیش یه اتفاقی افتاد من می‌خوام درخواستشو قبول نکردم رومن ریب زد و از چند تا از خونواده ما تعریف کرد و گفت که خوبن و فلان و از این حرفا گذشت و گفتن که من قراره امسال برم کربلا بیام باهاتون و از این حرفا دیدم گفت که نه با مافیایی اذیت میشی و شما که تا آخر اربعین نمی‌مونید بمون که با کاروان برو اذیت میشی و گرمه و فلان و از این حرفا گذشت تا خواهرش به من پیام داد گفت من خواهر فلانیم و تو اون گروه نبود کسی نشناستمونو یه چند تا سوال از من پرسید مامانت کیه و بابات کیه و کجایی و یه عکس از خودت بهم بده بعد این داداششم هر وقت منو هرجا می‌بینه یه جور نگاه می‌کنه که حالم از اونو از خودم همه بهم می‌خوره فکر کن دیگه تا مسیری که دارم میرم و تا آخر می‌پایه خودش و خواهرشم هرجا باشن پیام بدم روم ریپ می‌زنن شوخی خنده مسخره اینا خودشونو با هم صمیمی می‌گیرن حالا نمی‌دونم شاید این رفتارشون باشه یا شاید من اینجور برداشت کنم حالا نظر شما چیه به نظرتون این رفتار عادیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.