2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارک لازم شامل مدارک شناسایی، دو عکس رنگی، بیمه سفر، رزرو بلیط رفت و برگشت، فرم درخواست ، پاسپورت معتبر، اثبات محل اقامت و اثبات پشتوانه مالی در طول سفر می باشد. سایر مدارک اضافی را از سفارت‌ کشور مقصد باید بپرسید و به سفارت ارائه دهید.

مدارک لازم شامل مدارک شناسایی، دو عکس رنگی، بیمه سفر، رزرو بلیط رفت و برگشت، فرم درخواست ، پاسپورت معتبر، اثبات محل اقامت و اثبات پشتوانه مالی در طول سفر می باشد. سایر مدارک اضافی را از سفارت‌ کشور مقصد باید بپرسید و به سفارت ارائه دهید.

چ خوب خب اون ک ویزای شینگن نمیخواد قشنگم

مسخره میکنم عزیزم😂 اخه کی تو سایت اول صبحی ویزا شینگن داره یه چی میگی ها 

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مدارک لازم شامل مدارک شناسایی، دو عکس رنگی، بیمه سفر، رزرو بلیط رفت و برگشت، فرم درخواست ، پاسپورت م ...

شما گرفتی تا حالا؟

خب من خودم نمیتونم پشتیبان خودم باشم؟ 

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
مسخره میکنم عزیزم😂 اخه کی تو سایت اول صبحی ویزا شینگن داره یه چی میگی ها

اها  خب دوباره بخون پیاممو 

کدوم کشور میخوای بری قاعدتا که پاسپورت ، بلیط رفت و برگشت ، واچر هتل، نامه تمکن، سند ملک اگر توریستی ...

اهااا پس درسته که اگر ویزای گروهی بگیری ریجکتیش کم تره

کدوم کشور میخوای بری قاعدتا که پاسپورت ، بلیط رفت و برگشت ، واچر هتل، نامه تمکن، سند ملک اگر توریستی ...

میخوام برم آلمان

میخوام برم آلمان

معمولا مبلغ تمکن برای کشورها مختلفه 

بهرحال شما اگر بری توی تور یه گروه باشین و آژانس کارتون انجام بده احتمالا ریجیکتی بسیار ‌پایین هست 

چندین مرتبه اینجوری برید تعداد شینگن ها بالا بره تنهایی هم برید راحتید و با حساسیت کمتری پرونده چک میشه