2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش سقط میشه اگه پوچ باشه یا باید بستری شد

بستگی داره

اگه ساک آخ نگه و سفت و محکم چسبیده باشه دکتر بهت میگه بهتره بیمارستان باشی

ولی اکثرا خودشون از رشد میوفتن و دفع میشن لازم باشه با قرص

بستگی دارهاگه ساک آخ نگه و سفت و محکم چسبیده باشه دکتر بهت میگه بهتره بیمارستان باشیولی اکثرا خودشون ...

خودش افتادنی درد داره؟؟؟یا خون؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یعنی حاملگی پوچاگر با سونوی داخلی تشخیص دادن قطعا درستهاگر سونوی شکمی بوده باید چند روز بعد سونوی دا ...

چقد زود بریدی دوختی سقط کردی بدبختو

۶ هفته سونو جنینو نشون نمیده که فقط ساکش قابل دیده درحد یه نقطست

هفته ۸ ببعد تازه جنین دیده میشه

من خودم دوتا سقط داشتم ولی با شرایط متفاوت برای من ایست قلبی جنین بود ، توی جفتش هم چون هیییچ علامتی از سقط نداشتم و جنین خیلی خوب چسبیده بود به رحمم ساکشن شدم تو بیمارستان ، که خیلییی راضی بودم چون خونریزیم یک هفته بود و خیلی کم بعدش هم باردار شدم خداروشکر

ولی

از دکترم راجبه سقط تو خونه پرسیدم بهم گفت که بهت قرص و شیاف میدیم مصرف میکنی یکساعت بعد انقباض رحم شروع میشه و دفع جنین به صورت یکجا یا لخته لخته انجام میشه از زمان خونریزی تا سقط معلوم نیست چند ساعت طول بکشه و خونریزی زیاد هست

دردش مثل پریوده فقط موقع دفع یکم بیشتر میشه که قابل تحمل هست و جای نگرانی نیست

چون ساک بارداری هست و جنین نیست فکر نکنم خیلی بخوایین اذیت بشین ولیییی به خودتون برسین غذا و مکمل آهن مصرف کنین و اون روز سقط اگر دکتر قرص و شیاف داد تو خونه تنها نباشین و پد بهداشتی چند بسته سایز بزرگ داشته باشین

انشالله که چیزی نیست و همهههه چیز به خیر براتون بگذره🤍

چقد زود بریدی دوختی سقط کردی بدبختو۶ هفته سونو جنینو نشون نمیده که فقط ساکش قابل دیده درحد یه نقطسته ...

من پنج هفته رفتم سونو توی هر ۴بارداریم که جنین رو دیدن ! سونوم ولی شکمی نبود داخلی بود

نوشتم اگه سونوی شکمی باشه زوده

یه سوال دیگه امکان داره تو ۷یا هشت هفته بچه تشکیل بشه

بچه از اول تشکیل میشه مثل یه سلول وسط کیسه

ولی توی سونوی شکمی کمتر احتمال هست دیده بشه

سونوی واژینال میکنن زیر ۷ هفته و اصلا با سونوی شکمی نمیشه تو اون هفته نظر قطعی داد