2777
2789
عنوان

محال است کسی شما را بخواهد ولی💔

333 بازدید | 24 پست

ولی دیوار غرور ونشدنی ها را در هم نشکند

اگر نمیاید اگر خبری از تو نمیگیرد

اگر میان تمام مشغله هایش

صدای تو آرامش نمیکند

بدان که در هیچ کجای قسمت

وسرنوشت او جای نداری

و باید همانجا ارام ارام

نسخه فراموش کردنش بپیچی🥺🥺😭😭😭

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

درسته دقیقا

😔کاش بشه واقعا بتونی فراموش کنی سخته هم دلگیر باشی ازش همم پر حس زیبا داشته باشی ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی دخترا اینو از من که چهل و خوردی سالمه قبول کنن.دقیقا همینه.من نمی تونم فعلا پاپیش بذارم و تو اگه موقعیت خوب واست پیش اومد حتما قبول کن و من نمی تونم خوشبختت کنم اینا بهونه اس.اگه دوستت داشته باشه پشت قله ی قافم که باشه خودشو بهت می رسونه و برای بدست اوردنت همه تلاششو می کنه.اینو شوهرم هم که یه مرده میگه

همه ی دخترا اینو از من که چهل و خوردی سالمه قبول کنن.دقیقا همینه.من نمی تونم فعلا پاپیش بذارم و تو ا ...

اره همینطوره گلم  واثعا درسته

من بخاطر یه  سری مشکلات نتونستم  نصف روزه به پارتنرم اس بدم 

تو همین نصف روز با یه دختر چت کرد کلی شاه گل بوس  فرستادن 😔 کاش  می نوشت نگرانت بودم   من دلمو به یه چی خوش  انگاری منتظر یه اشتباه ازم بود که  تمومم کنه 

و این رو هم بدونید.پسری که قبل از خواستگاری و محرم شدن ازتون رابطه می خواد به پیر به پیغمبر به تمام ...

اره واقعا همینطوره وگرنه هر ادمی جدای از دین اسلامم اگه قبول نداشته باشه  این خط قرمزشه واقعا

اره واقعا همینطوره وگرنه هر ادمی جدای از دین اسلامم اگه قبول نداشته باشه این خط قرمزشه واقعا

اره.اصلا به دین ربطی نداره.خود پسره واست جذابتره.اینکه اول بدستت بیاره بعد لذتشو ببره.من همسرم بعد از عقد بغلم کرد و گفت اخرش مال خودم شدی و صورتمو بوسید.و بعدها گفت نمی دونی اون لحظه که به کسی که دوسش داری میرسی و بغلش می کنی چه حالی داره.

زیاد رمانتیک شد.اما با به دنیا اومدن دخترم خودش بهم خیانت کرد.😂😂😂😂.می خندم چون دیگه عشق و عاشقی واسم بی معنی شده.زیاد دنبال عشق و عاشقی نباشید.دنبال پیشرفت مالی و استقلالتون باشید.از عشق و عاشقی مفید تره

تو هر سنی هم که باشن تا به خواسته شون جواب رد میدی میپرن😂

نه عزیزم.اگه عاشق باشن.سماجت به خرج میدن.متاسفانه چون دخترا مثل قبل دیگه غرور ندارن و میفتن توی دست و پای پسرا.دیگهارزش عشق و وفاداری از بینرفته

اره.اصلا به دین ربطی نداره.خود پسره واست جذابتره.اینکه اول بدستت بیاره بعد لذتشو ببره.من همسرم بعد ا ...

رمانتیک بود ولی اخرش  غمتون خوردم

من تا سن ۲۵ دنبال استقلال بودم الان اونو دارم ولیکن  عشق چیزی نیست دنبالش بری یهو میبینی توی دلته بدون اینکه بخواهی

نه عزیزم.اگه عاشق باشن.سماجت به خرج میدن.متاسفانه چون دخترا مثل قبل دیگه غرور ندارن و میفتن توی دست ...

اره واقعا اگ واقعا دوستت داشته باشن  سماجت میکنن

رمانتیک بود ولی اخرش غمتون خوردممن تا سن ۲۵ دنبال استقلال بودم الان اونو دارم ولیکن عشق چیزی نیست ...

ذات زن نازه و ذات مرد نیاز.مرد باید بیاد دنبال زن.و اگر قسمت باشه این اتفاقه میفته و خود زن هم توی دامش میفته.من خودم توی دوران دبیرستان و دانشگاه به دوستانم می خندیدم واگر از عشق می گفتن مسخرشون می کردم.اما وقتی همسرم اولین بار ابراز علاقه کرد.منم دیدم دوسش دارم.خودبخود پیش میاد.باید منتظرش باشی.خدا رو شکر استقلال مالی داری از همه چیز مهمتره.