2777
2789
عنوان

خوابی بدی دیدم چکار کنم خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
بازم شما برای من نشونه هستی تا ترس وجودمو میگیره تا به بن بست میرسم خدا یکی رو می‌فرسته میگه برو سمت ...

این حرف و نزن عزیزم شما خیلیم خوبی.

حالا که آقا اینقدر دوست دارن ب خاطر ایشون هم شده شروع کن ب نماز خوندن گلم. فقط کافیه ی روز شروع کنی دیگه دلت نمیاد ولش کنی. بهش فکر کن عزیزم.چشم امید صاحب الزمان عج ب ما آدماست با گناه نگردمون.

شماهم امروز با نماز خوندنت دل غمگین آقا رو بی نهایت شاد کن .

فکر نکنین من آدم پاک و...هستم.نه من خودم خ گنه کارم ولی سعی میکنم و دوست دارم هیچ وقت با گناه دل صاحب الزمان و ب درد نیارم .هرچند که اتفاق میفته😔😔😔 . لطفا دعام کن که هیچ وقت این اتفاق نیفته و باعث رنجش صاحب الزمان نشم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

من بخاطر عشق به آقا اسم دخترمومیخواستم بزارم نرگس بعد کلی تحقیق گذاشتیم مهدیا الان هشت سالشه ماشاال ...

عزیز دلم 😭😭😭😭چه عشق واقعی دارین شما.

خدا حفظ کنه مهدیا عزیزو. عاقبت بخیر باشه ان شاالله ب دعای امام زمان عج 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف و نزن عزیزم شما خیلیم خوبی.حالا که آقا اینقدر دوست دارن ب خاطر ایشون هم شده شروع کن ب نماز خ ...

انشاالله عاقبت بخیر شی 

محتاجم به دعا 

دعا میکنم برات انشاالله لایق بدونه خدا ...صدامو بشنوه 

درمورد نماز ....هم قول نمیدم که دروغ حساب بشه ولی چشم تلاشمو میکنم 

عزیز دلم 😭😭😭😭چه عشق واقعی دارین شما.خدا حفظ کنه مهدیا عزیزو. عاقبت بخیر باشه ان شاالله ب دعای ام ...

مرسی مهربانم 

توکل برخدا 

یکی یه دونه ای برای خودش. شاید باور نکنی با اینکه من اهل نماز روزه نیستم دخترم اینقدر معتقده که نگوووو. انگار ویژه هدایت شده 

سپردمش دست خدا و آقا خیالم راحته 

انشاالله عاقبت بخیر شی محتاجم به دعا دعا میکنم برات انشاالله لایق بدونه خدا ...صدامو بشنوه درمورد نم ...

ممنون عزیزم. بزرگواری.

چشمتون سلامت و منور ب ضریح اهل بیت. ان شاالله که ب لطف خدا ودعای امام زمان عج شروع میکنین.

ی راه حلی  داشتن برای شروع نماز این بود، احادیث راجع ب عواقب نخوندن نماز و بخونین. اگه دوست داشتین از نت بخونین گلم.چون قیامت اولین سوال راجع ب نماز هست دوست دارم بهتون بگم. حمل بر فضول بودن و دخالت و...نشه.  من هیچی نیستم فقط ب عنوان ی دوست دلم گفتم اینارو بهتون بگم. شماهم حلال کنید اگ وقتتونو گرفتم. خیلی التماس دعا مهربون

مرسی مهربانم توکل برخدا یکی یه دونه ای برای خودش. شاید باور نکنی با اینکه من اهل نماز روزه نیستم دخت ...

ای جانم😍😍😍خوش ب سعادتش. الهی به حق  امام زمان عج که همیشه سلامت و عاقبت بخیر باشه دختر گلمون.قربون دل پاکش

ممنون عزیزم. بزرگواری.چشمتون سلامت و منور ب ضریح اهل بیت. ان شاالله که ب لطف خدا ودعای امام زمان عج ...

همچنین مهربانم 

ممنونم از محبتت 

مرسی از راهنماییت ....عاقبت بخیر شی انشاالله