شما خیلی خوبی
ممنونم وقت گذاشتی
یه حقیقت بهت میگم که فقط خودم وخدای خودم اینو میدونه نمیدونم چرا دوست دارم به شما بگم
من یه زمانی به این نتیجه رسیدم اصلا امام زمانی وجود نداره اینها همه خرافاته که مردم و سرگرم کنن حتی درمورد عقیدم با همسرم هم صحبت نکردم که من دیگه به امام زمان اعتقاد ندارم چند ماهی گذشت
یه حاجت یه خواسته برامون پیش اومد یجورایی گره خورد اصلا باز نمیشد
خیلی دعا کردم یه روز که داشتم دعا میکردم گفتم خدایا تو همیشه هوامو داری هرچی خواستم بهم دادی
همیشه راه راستو نشونم دادی لطفا راهنما برام بفرست
چکار کنم
یه نشونه برام بفرست
سه روزی فکر کنم گذشت کلا فراموش کردم از خدا نشانه خواستم
یه روز صبح خیلی زود مادرم زنگ زد
گفت دیشب تو خواب تو رو دیدم یه نفر یه کتاب دعا بهت داده باز کردی وشروع به خواندن کردی
من گشتم ودعا رو پیدا کردم برات میخونمش
همین که دعا رو خوند تمام بدنم سست شد
وبغض کردم ولی به مادرم نگفتم قضیه چی هست و چی بوده
گفتم ممنونم انشاالله خیره
دعا دعای عظم البلا بود این دعا مخصوص صاحب الزمانه
من حدودا پانزده سال پیش میخواستم ازدواج کنم تو دوران نامزدی خیلی میترسیدم که خدایا من عاقبت زندگیم چی میشه آیا این پسر انتخاب درستی هست یا نه خیلی نگران آینده زندگیم بودم به طور اتفاقی اون زمان بلوتوث بود یه نفر دعا عظم البلا رو برام فرستاد گفت اینو گوش بده آرامش میگیری من هرروز دعا رو گوش میدادم وایه الکرسی به طور معجزه انگیزی بعد یک ماه من تمام سنگ ها از سر راهم برداشته شد وعقد وعروسی زود انجام شد من رفتم سر خونه زندگی خودم
تا اینکه میگم نمیدونم چی شد که به این نتیجه رسیدم آقا وجود نداره و مادرم شد نشانهی من
بعد از خواب مادرم شروع کردم خواندن دعا عظم البلا وصخبت کردن با آقا مثل قبل
بازم معجزه شد کمتر از ده روز حاجت خواسته گره خورده زندگیمون به طور معجزه آوری باز شد وهنوزم بعد یک ماه منو همسرم از شدت شوق تو شوک هستیم
ولی خواب دیشب حال خوبمو خراب کرد صبح موقع طلوع رفتم رو به آفتاب دعا عظم البلا رو خواندم از خدا واقعا کمک خواستم
توکل برخدا توکل برپنج تن وآقا
من تمام این حرفها رو به هیچ کس نگفتم حتی همسرم