2777
2789

خواب خیلی خیلی بدی دیدم 

خیلی نگرانم 

چکار کنم 

بدتر از همه خواب نمی‌بینم اگر ببینم عین همون اتفاق میوفته 

از بس بد بود میترسم بیانش کنم 

حتما یه صدقه سنگین بده و تعبیر به خیر کن

واسه هیچ کس هم تعریف نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقداری برنج و نمک با دست چپ از خونه بزیزن بیرون

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

توکل برخدا ممنونم

یا الله

سلام خیره ان شاالله  خیر ان شاالله خیر ان شاالله 

ب هیچ عنوان برای کسی بازگو نکن. صدقه بزار. ۴ قل وآیت الکرسی و صلوات بخون و شنیدم میگن  شیر آب و یکم باز کنین و بگین اب روان این خواب و دیدم. ان شاالله ک خیره. یه چیز دیگ هست الان دقیقش یادم رفته. تو نت هست.یامحمد خواب دیدم یاعلی تعبیر کن.  از اهل بیت بخواه ک خیر بشه ب اذن خدا.

و الان بشین باامام زمان عج صحبت کن و ب نیت ظهور وسلامتیشون و پدر و مادر بزگروارشون صدقه بده نیازمند و اگ تونستی ۱۰۰ یا هرچقدر صلوات بفرست.  خیالت راحت ان شاالله. بهش فکر نکن. امام الان ما ایشون هستن. صداتو میشنون و ان شاالله دفع بلا میشه.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یا اللهسلام خیره ان شاالله خیر ان شاالله خیر ان شاالله ب هیچ عنوان برای کسی بازگو نکن. صدقه بزار. ۴ ...

آی خیر ببینی 

بلا تکلیف نشستم دستم به هیچ کاری نمیره 

الان متن شما رو خواندم انجامش میدم 

خیلی ترسیدم ونگرانم

آی خیر ببینی بلا تکلیف نشستم دستم به هیچ کاری نمیره الان متن شما رو خواندم انجامش میدم خیلی ترسیدم و ...

اصلا نگران نباش گلم. همه چیز الان ما  دست امام زمان عج هست. ب امضای ایشون میرسه ب اذن خدا. مثل یک پدر مهربون ایشون هرروز همه مارو دعا می‌کنن. ازشون بخواه ‌ایشون خیلی غریب و تنها هستن. همیشه دعا کن برای سلامتی و ظهور وشادی قلبشون.

شک نکن دعات میکنن .پس دیگ بهش فکر نکن. صدقه تو بده نیازمند بگو نذر سلامتی وظهور امام زمان عج هست.

یاعلی بگو ب رحمت خدا امیدوار باش و برو دنبال کارات و اصلا نزار شیطان از رحمت خدا ناامید و دلسردت کنه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

مرسی مهربانم چقدر آروم شدم با حرفات توکل برخدا

قربونت برم. الهی شکر الحمدالله. هرزمان ناامیدی اومد سراغت بدون شیطان لعین رخنه کرده تو ذهنت عزیزم. سریع لعنت بفرست بهش و یاالله بگو و از خدا یاری بخواه وباامام زمان عج درد دل کن .حرف از دهان بیرون نیامده ب گوش ایشون میرسه. هرروز و شب سلام کن و باهاشون در دل کن‌.آثارشو میبینی. 

وزیاد سوره توحید و سوره یس و صلوات هدیه کن ب ایشون و پدر و مادر بزرگوارشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س و زیاد ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س و اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع بگو.

خود حضرت مهدی عج  فرمودن خدا رو ب خون گلوی حضرت علی اصغر ع و ب حق عمه‌ام حضرت زینب س قسم بدین ک ظهور من و برسونن.

ببخش عزیزم یکم متنم طولانی شد. عاقبت بخیر باشی ان شاالله. 

درپناه خدا ♥️♥️♥️

قربونت برم. الهی شکر الحمدالله. هرزمان ناامیدی اومد سراغت بدون شیطان لعین رخنه کرده تو ذهنت عزیزم. س ...

شما خیلی خوبی 

ممنونم وقت گذاشتی 

یه حقیقت بهت میگم که فقط خودم وخدای خودم اینو می‌دونه نمی‌دونم چرا دوست دارم به شما بگم 

من یه زمانی به این نتیجه رسیدم اصلا امام زمانی وجود نداره اینها همه خرافاته که مردم و سرگرم کنن  حتی درمورد عقیدم با همسرم هم صحبت نکردم  که من دیگه به امام زمان اعتقاد ندارم چند ماهی گذشت

یه حاجت یه خواسته برامون پیش اومد یجورایی گره خورد  اصلا باز نمیشد 

خیلی دعا کردم یه روز که داشتم دعا میکردم گفتم خدایا تو همیشه هوامو داری هرچی خواستم بهم دادی 

همیشه راه راستو نشونم دادی   لطفا راهنما برام بفرست 

چکار کنم 

یه نشونه برام بفرست 

سه روزی فکر کنم گذشت کلا فراموش کردم از خدا نشانه خواستم 

یه روز صبح خیلی زود مادرم زنگ زد 

گفت دیشب تو خواب تو رو دیدم یه نفر یه کتاب دعا بهت داده باز کردی وشروع به خواندن کردی 

من گشتم ودعا رو پیدا کردم برات میخونمش 

همین که دعا رو خوند تمام بدنم سست شد 

وبغض کردم ولی به مادرم نگفتم قضیه چی هست و چی بوده 

گفتم ممنونم انشاالله خیره 

دعا دعای عظم البلا بود  این دعا مخصوص صاحب الزمانه

من حدودا پانزده سال پیش میخواستم ازدواج کنم تو دوران نامزدی خیلی میترسیدم که خدایا من عاقبت زندگیم چی میشه آیا این پسر انتخاب درستی هست یا نه خیلی نگران آینده زندگیم بودم به طور اتفاقی اون زمان بلوتوث بود یه نفر دعا عظم البلا رو برام فرستاد گفت اینو گوش بده آرامش میگیری من هرروز دعا رو گوش میدادم وایه الکرسی به طور معجزه انگیزی بعد یک ماه من تمام سنگ ها از سر راهم برداشته شد وعقد وعروسی زود انجام شد من رفتم سر خونه زندگی خودم 

تا اینکه میگم نمی‌دونم چی شد که به این نتیجه رسیدم آقا وجود نداره و مادرم شد نشانه‌ی من 

بعد از خواب مادرم شروع کردم خواندن دعا عظم البلا وصخبت کردن با آقا مثل قبل 

بازم معجزه شد کمتر از ده روز حاجت خواسته گره خورده زندگیمون به طور معجزه آوری باز شد وهنوزم بعد یک ماه منو همسرم از شدت شوق تو شوک هستیم 

ولی خواب دیشب حال خوبمو خراب کرد صبح موقع طلوع رفتم رو به آفتاب دعا عظم البلا رو خواندم از خدا واقعا کمک خواستم 

توکل برخدا توکل برپنج تن وآقا 

من تمام این حرفها رو به هیچ کس نگفتم حتی همسرم 

قربونت برم. الهی شکر الحمدالله. هرزمان ناامیدی اومد سراغت بدون شیطان لعین رخنه کرده تو ذهنت عزیزم. س ...

بازم شما برای من نشونه هستی 

تا ترس وجودمو میگیره تا به بن بست میرسم 

خدا یکی رو می‌فرسته میگه برو سمت آقا 

حرفهای شما ناخودآگاه قلبمو روشن کرد

من آدم پاکی نیستم نماز خون هم نیستم روزه که بماند ولی خدا هیچ وقت ولم نمیکنه ازش سپاسگزارم 

توکل برخدا  توکل بر امام واقا

شما خیلی خوبی ممنونم وقت گذاشتی یه حقیقت بهت میگم که فقط خودم وخدای خودم اینو می‌دونه نمی‌دونم چرا د ...

عزیزم🫂

دورت بگردم که اینقدر دلت پاکه. واقعا ذوق کردم با پیامتون🥺🥺🥺🤲🤲🤲🤲 الهی هزاران مرتبه شکر که امام زمان عج باز هم کشوندنت سمت خودشون. ایشون خیلی مهربون و بزرگوارى مثل همه اهل بیت.

خوش ب سعادتت گلم که اینقدر امام زمان عج ب یادت هستن.هرچند که آقا برای همه دعا میکنن و به فکر همه هستن ولی دوسِت داشتن که نتونستن دوری و تحمل کنن و ب واسطه مادرتون نشانه فرستادن.

الحمدالله که حاجت روا شدین و دلتون شاد شد. الهی به حق امام زمان عج که اعتقاداتتون همیشه حفظ باشه و همیشه دلتون خوش و تنتون سلامت باشه.

ممنون که من و لایق گفتن درد دلتون دونستین عزیزم🙏🙏🌹🌹♥️♥️

عزیزم🫂دورت بگردم که اینقدر دلت پاکه. واقعا ذوق کردم با پیامتون🥺🥺🥺🤲🤲🤲🤲 الهی هزاران مرتبه شکر ...

من بخاطر عشق به آقا اسم دخترمومیخواستم بزارم نرگس بعد کلی تحقیق گذاشتیم مهدیا 

الان  هشت سالشه ماشاالله