سلام من ۳۲ سالم هست و ساکن مشهد هستم. قبلا خیلی مذهبی بودم و اهل نماز و روزه بودم اما کم کم نظرم عوض شد و الان سالهاست که اصلا مذهبی نیستم. حالا اینجا نمیخوام راجع به دین و مذهب صحبت کنیم عقیده هر کسی قابل احترامه. لطفاً راجع به خوب یا بد بودن دین صحبت نکنید که تاپیک تعطیل نشه.
سوالی که من دارم اینه که یه آدم غیرمذهبی در ایران چطور میتونه همسری مثل خودش پیدا کنه؟ من میخوام همسرم اصلا مذهبی نباشه اما انسانیت، تعهد و بطور کلی اخلاقیات براش مهم باشه. چون بعضی ها هدفشون از غیرمذهبی بودن اینه که میخوان بیمحدودیت و اصطلاحاً بی بند و بار زندگی کنند اما من نه خودم اینطوری هستم و نه میخوام همسرم اینطوری باشه. یه انسان سالم که حد و مرزهای منطقی با جنس مخالف رو رعایت کنه، اهل دروغ و خیانت نباشه و اخلاقیات توی زندگی براش مهم باشه. اگه مثل خودم باشه و قبلا مذهبی بوده باشه که خیلی بهتره چون اینطوری میفهمم با فکر و تحقیق خودش راهش رو انتخاب کرده و تقلید از والدینش نبوده. مابقی مسائل مثل شاغل بودن یا نبودنش، پوشش و تحصیلات و ... برام فرقی نداره و همگی انتخاب های خودش هست و من دخالتی ندارم. بنظرم زن و شوهر تا جایی که آسیبی به زندگیشون نمیزنه باید به انتخابهای شخصی هم احترام بذارن و از آزادی و استقلال همسرشون حمایت کنند.
همچنین من به مشاوره رفتن و توسعه فردی خیلی اعتقاد دارم و بنظرم آدمها حتی اگه در ظاهر هیچ مشکلی هم نیست باید مشاوره برن و روی عیب و نقصهاشون کار کنن.
پیدا کردن همسر ازین جهت سخته که معمولاً افراد غیرمذهبی (بدلیل خطراتی که ممکنه داشته باشه) مایل نیستند راجع به عقایدشون با دیگران صحبت کنن. تا بحال دختر خانمهایی که فامیل یا آشنا بهم معرفی کردند اکثرا مذهبی بودن یا اگه حتی اهل نماز و روزه نبودن ولی اعتقاد به مذهب داشتند.
شغلم هم طوریه که با افراد زیادی در ارتباط نیستم که بخوام با کسی آشنا بشم و از طرفی از اینم خوشم نمیاد که برم مثلا توی خیابون با یه غریبه بخوام آشنا بشم بخصوص که این مدل آشنایی فقط بر اساس ظاهر فرده و شما هیچ اطلاعی از افکار و عقاید اون آدم ندارید.
خانوادم نسبتاً مذهبی هستند و منم به احترامشون هیچوقت بحث مذهبی نمیکنم و نیش و کنایه ای نمیزنم و در کل به عقاید دیگران احترام میذارم و میخوام همسر آیندهام هم دید بدی به افراد مذهبی نداشته باشه.
حالا بنظر شما از چه راهی میتونم چنین کسی رو پیدا کنم؟ شما اگه جای من بودین چه راه حلی به ذهنتون میرسید؟