2777
2789
عنوان

دلم یه دنیا گرفته من خیلی بد بختم

1586 بازدید | 41 پست

از اون ور خدا اون مریضی لعنتی رو بهم داده همه سرم منت میزارن از ششوهرم تا پدر و مادرم هیچ کسمنو حتی درک هم نمیکنه همه فکر خودشونن دلم میخواد گریه کنم

الهی.آره یوقتایی واسه منم پیش اومده هیچکی مراعات حالمو نکنه.مثلا موقع زایمانم...چقد آدم احساس تنهایی میکنه بین اینهمه خودخواهی اطرافیاش

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدا خودش تو سرم زده دیگه بقیه هم به یه طریق دارن کمکش میدن هر کس به طریقی دل ما میشکند

چرا عزیزم؟چی شده؟

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

من بیمارم ام اس دارم بابام میره داروهامو بگیره میگه کلی نشستمتا نوبتم بشه شوهرم میخواد ببرتم دکتر میگه حوصله ندارم بنزین ندارم مامانم میگه همه پولام شده برا تو

شوهرم مدام ناراحتم میکنه 

ای کاش میمردم که هیچ کس نخواد برام کاری کنن

من بیمارم ام اس دارم بابام میره داروهامو بگیره میگه کلی نشستمتا نوبتم بشه شوهرم میخواد ببرتم دکتر می ...

عزیزم خدارو داری.الان به خاطر بیماریت خیلی حساس شدی.تا میتونی به خدا پناه ببر.قرآن بخون.آروم میشی.از خدا بخاه کاری کنه به هیچ چیز جز خودش توجه نکنی.