2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم کسایی رو ک میگن دلت پاک باشه کافیه نماز چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست

متاسفانه فلسفه نماز رو برامون درست تعریف نکردن که اینطوری شده وگرنه که نماز مثل یه سد از انسان محافظت میکنه که انرژی بد بهش آسیب نزنه. قدیم گذشت که به مردم میگفتن نماز بخونین الان باید مدل آموزش تغییر کنه و واقعیت‌های بیشتری گفته بشه

من کاری به اینا ندارم ولی یه سوال اینهمه آدم هست تو دنیا با زندگیای مختلف همه نماز میخونن ؟نه پس همه ...

آخه چطور میشه انسان بود در حالی که به دستور خالق انسان هیچ محلی نمیدیم؟ 

خداوند به انسان دستوراتی فرمودن و اونها رو واجب کردن 

و گفتن اگر این دستورات رو انجام دادین و درست زندگی کردین انسانید وگرنه با حیوانات بدون شعور بندگی چه فرقی می کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه فلسفه نماز رو برامون درست تعریف نکردن که اینطوری شده وگرنه که نماز مثل یه سد از انسان محافظ ...

بله عزیزم درسته 

اگر یک فردی نمازش قضا بشه گناه کمی داره که خب برای همه ی آدما پیش میاد ولی اگر ترک الصلاة کنه گناهش کبیره ست و اینکه میگن خدا از حق خودش میگذره و فلان درسته بله از حق خودش میگذره ولی نه برای یه بی نماز برای کسی که یه نمازش یادش رفته و قضا شده 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

کاملا موافقم..ولی کسایی هستن که نماز میخونن ولی از اونی که نمیخونه هم بدترن و الکی جانماز آب میکشن.. ...

هر دوطرف با سر میرن جهنم 

درکل باید تک تک حرف خدارو گوش کنی 

من کاری به اینا ندارم ولی یه سوال اینهمه آدم هست تو دنیا با زندگیای مختلف همه نماز میخونن ؟نه پس همه ...

یچیز بگم عزیزم ؟؟؟؟؟ حرفتون برای من کاملا محترمه ولی این کاملا رد شدست 

همه ی این جهان بله میرن جهنم و بهشت فقط برای تعداد کمی از انسان هاست 

همه ی این جهان باید تحقیق کنند و به دین اسلام روی بیاورند پس خدا مارو برای چی به این دنیا آورده؟؟؟؟ 

که تلاش کنیم برای اینکه خدارو بشناسیم اهل بیت رو بشناسیم 

کسی که حب امیرالمؤمنین رو نداشته باشه 

جهنمممم

اگر دل پاک باشه که گناه نمی کنه. 

چون عمل از فکر و دل نشات میگیره 

قاتل قصاص نشه چون مهم دله! 

دزد محکوم نشه چون مهم دله! 

زن به شوهر، مرد به همسرش متعهد نباشه بگه مهم دله! 

و همینطور برو... 

بله نمیشه گفت کسی که گناهی یا عمل بدی میکنه دیگه نمیتونه پاک بشه! کسی همچین حرفی نمیزنه‌؛ 

ولی اینکه بگیم عمل موضوعیت نداره همه چی به دله این غلط اندر غلطه

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

خوب یعنی چی؟ 

آدم خوب یعنی کسی که یه فرمان خالقی که خلقش کرده روزیش داده از همون کودکی حواسش بهش بوده رو اطاعت کنه! 

ما میگیم خوب و بد یا همون حسن و قبح معیارهایی داره! 

یکی از معیارها فرمان پذیری و اطاعت از دستورات خداست یعنی هرچی خدا بگه خوبه، پس خوبه هرچی بگه نه بده! 

دیگری اون عقله! ما عقل عملی داریم و نظری! و بقیه داستان تخصصیه! 

صد درصد شما ادم پاکی هستید ولی وقتی خدا خواسته با نماز خوندن ازش تشکر کنیم پس باید به حرفش گوش کنیم 

خدا این همه به ما نعمت داده این همهههه ها یعنی هرچی نگاه میکنیو خدا بهت داده از همین بدن خودت ! 

بعد در عوضش از ما یه نماز و روزه خواسته واقعا ناحقی نیست همین دوتارو انجام ندیم ؟😂 البته که من کلی آیه قرآن دارم برای شما که اثبات کنه نماز خوندن واجبه اگر خواستید من هستم کمکت کنم اگر هم ک نه دیگه هیچی🫠🥰😘

خوب یعنی چی؟ آدم خوب یعنی کسی که یه فرمان خالقی که خلقش کرده روزیش داده از همون کودکی حواسش بهش بوده ...

عزیزم تو در این که خدا خالق شماست شکی دارید؟؟؟؟ 

صددرصد که هرچی خدا بگه خوبه اون خوبه و هرچی بگه بده بده یعنی واقعا به اینم شک دارید ؟😐😐😁

عزیزم تو در این که خدا خالق شماست شکی دارید؟؟؟؟ صددرصد که هرچی خدا بگه خوبه اون خوبه و هرچی بگه بده ...

من مویدم🙂