2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر خود آدمه . ما حق انتخاب بین عشق و قدرت رو داریم . اکثرمون عشق رو انتخاب میکنیم . ولی معشوق قدرت داره . اگر از همون اول قدرت رو انتخاب کنیم عشق هم مجبور میشه همراه قدرت بیاد . یه زمانی پسرهای جامعه ما خودشونو جر میدادن که بهشون دختر بدن . الآن برعکس شده . قدرت برنمیگرده مگر اینکه حریف دل خودمون بشیم . 

حالا اون هیچی. میگیم برو پزشکی قانونی باز ننه من غریبم بازی در میاره. خب دیگه همین طوری میکنید اینا ...

من نمیدونم تا کی قراره با همچین آدمایی بسازن اره درک میکنم خیلیا خانواده حمایتگر ندارن 

ولی یه زن از زندگی مگه چی میخاد که کتک بخوره 

اگه شوهرش بزنش دیگه اون زندگی چه عشق محبتی داره

ببین اینجا تعداد خانومایی که ملکه شوهراشون هستن دو سه برابر ، ولی خوب ما اینجا هستیم برای زدم حرفایی ...

من بحثم اینه یه زن از زندگی محبت میخاد فقط .آزار میبینم وقتی متوجه میشم هردفعه زنی کتک میخوره 

من نمیدونم تا کی قراره با همچین آدمایی بسازن اره درک میکنم خیلیا خانواده حمایتگر ندارن ولی یه زن از ...

گور پدر عشق و محبت اصلا. عین آدم باید رفتار کنه..

در مقابل آدم زورگو تو یک قدم بری عقب اون ده قدم میاد جلو.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
شوهرشون امپراطوره . چه فایده . بازم امپراطور قدرت خلع ملکه رو داره .

اوه چه امپراطوری هایی که با یه حرکت ملکه ریختن . جدی اینجا خیلی شوهرا خوبن و آدم حسابی 

متاسفانه این نعمت روزی همه نشده