2777
2789
عنوان

بنظرتون توعید سفر به قشم بهتره یا چابهار

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشینا شوتی ک گازائیل و بنزین قاچاق میکنن

خب چه آسیبی به اسی که میخواد بره میرسونه؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

اون لندیگراف هزینه ش زیاد میشه؟چه خوب راهنماییم کردین...برای رفتن به هرمز هم باید با لندیگراف رفت؟

هزینشو نمیدونم عزیزم ما با ماشین نرفتیم باتندرو رفتیم

هرمز نه عزیزم اگه از بندرعباس بخواین برین ماشین نمیبرین با تندرو ها میرین هزینش تا هفته پیش نفری۱۵۰بود

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اتفاقا ما تازه قشم بودیم به شدت همچی ارزون بود

میشه کلی بگید از مبدا تا مقصد چطور رفتید.مبدا کجا بود با چی رفتین ؟قشم اقامتگاهتون چطور بود.با لندیگراف رفتید یانه هزینه ش چقدر شد؟یه توضیح کلی میدین لطفا

تجربه میگه هیچ شهری برای مسافرت توعید خوب نیست.چون بشدت شلوغه

من به شدت عاشق هیاهو وشلوغیم😍براهمین عیدا مسافرت عجیب برام میچسبه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اصلا رحم ندارن .دوسه شب پیش تو جاده شوتیا زدن به ما .ماشینمون دیگه قابل استفاده نیست😔

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خب ایشون از ی شهر دیگه میخواد بیاد آشنایی نداره ب این مسیر خیلی وحشناکه جاده ش مخصوصا توی شب  ب هیچکس رحم نمیکنن خیلی آدم بی گناه بخاطر همینا فوت کردن یا رو آدم ک پیاده میرفته رد میکنن برای همین بهش گفتم قشم و هرمز بهتره بره جاها دیدنی بیشتر داره هم امنیت جاده یکم بهتره تا اون مسیر چابهار 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

مابرج ۱۱رفتیم اگه درموردهزینه هاشم سوال داری بپرسباماشینت میرین بعداونجا بایدسوارکشتی بشین ردشین اون ...

مبدا سفرتون کجا بود.با ماشین رفتید یا قطار.چند نفربودید که ۴۰۰ گرفتن ازتون.

خب ایشون از ی شهر دیگه میخواد بیاد آشنایی نداره ب این مسیر خیلی وحشناکه جاده ش مخصوصا توی شب ب هیچک ...

اره دستتون درد نکمه منم شنیدم مسیر چابهار خرابه .میخواستم برم هرمز اما گفتم شاید لندیگراف خیلی گرون بگیره ببرتمون اونور

من به شدت عاشق هیاهو وشلوغیم😍براهمین عیدا مسافرت عجیب برام میچسبه

وای باز من متنفرم اینقد که هیچی سرجاش نیست..من وسط اردیبهشت میرم بینهایت زیبا و پر از ارامشه..البته یزدو اصفهان شیراز‌...جنوب ک برج ده یازده خوبه.الانش داغه بازم