2777
2789

سلام من عمه ی دختر خانوم چهار ساله هستم ک خیلی دوسش دارم و واسم عزیزه خیلی با زنداداشمم اصلا ازین خاله زنک بازیا نداریم چون جفتمون مغروریم ی مقدار و خیلی نمیتونیم صمیمی بشیم ک بعد مشکل درست کنه و ی حریمی بینمون هست...همون دوری و دوستی با اینکه خونشون طبقه بالای خونه خودمونه...دختر داداشم چون نوه اوله خیلی عزیزه و خیلی هم لوس شده خیلی هم شیطونه ماشالا منم تا حالا تا حدی ک در توانم بوده باهاش بازی کردم هرچی تو اتاقم خواسته بهش دادم ... حالا امروز رفته سر لب تابم ی برنامه کودک ببینه بعد حس گوشی لمسی نسبت به لبتاب داشته هی برنامه های روی دسکتاپو کشیده رو هم بعضیاشم حذف کرده منم تا دیدم گفتم وای نکن چرا اینجوری کردی خراب شد...حالا بهش برخورد قهر کرد رفت بالا با چشم پر اشک😩 الان مقصر من ایا؟ آیا واقعا نباید به بچه بگی نکن؟ خب چه وضعشه اخه...کاری به اینکه مامان باباش چه برداشتی دارن ندارم فقط خودم عذاب وجدان گرفتم ک دلخور شد..تازه مامانمم میگه چرا دعواش کردی😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای شما باشم به زنداداشم توضیح میدم قضیه چی بود که یه وقت دلخوری پیش نیاد😊

نه خودش میشناسه من چطوریم ناراحت نمیشه...دخترشم خوووب میشناسه...فقط من حس میکنم بچه این چیزا تو ذهنش میمونه بزرگ بشه...

اگه زن داداشت محبت کردن توروبه فرزندش ندیده وهمیشه با بچه اشون اخموبودی بعدابهش توضیح بده که چرا دعو ...

نه اونا میشناسن منو...ولی اخه این دعواعه؟ ی کلمه بگی نکن چرا ی بچه باید گریه کنه😕 همشون اینطورین؟

نه خودش میشناسه من چطوریم ناراحت نمیشه...دخترشم خوووب میشناسه...فقط من حس میکنم بچه این چیزا تو ذهنش ...

نگران نباش هیچی نمیمونه من انقدر شده که برادرزاده امودعواکردم همیشه همه جاهم خودش هم مامانش میگن که سارا عمه اش وبیشتردوست داره

نه اونا میشناسن منو...ولی اخه این دعواعه؟ ی کلمه بگی نکن چرا ی بچه باید گریه کنه😕 همشون اینطورین؟

نه عزیزم خودت اشاره کردی که لوسه دیگه وقطعا زن داداشت هم اینومیدونه

ماهم ازاین نمونه توفامیل داریم ولی متاسفانه با اینکه خانواده اش میدونن بچه اشون لوس وگاهی اوقات بی ادبه اما اگه دعواش کنی بدشون میاد اما من یکبار جلوی خودشون که بچه برگشت وبه من حرف بدی زد مثل خودش جوابشو دادم بچه سریع به مامانش گفت مامان ببین چی بهم میگه مامانشم که قضیه روفهمیده بودخجالت کشید گفت اول توگفتی

ماهم ازاین نمونه توفامیل داریم ولی متاسفانه با اینکه خانواده اش میدونن بچه اشون لوس وگاهی اوقات بی ا ...

خخخ اره داداش منم میگه باید بچه آزاد باشه هرکاری خواست بکنه...ولی من نمیتونم واقعا...حتی اگه درستشم این باشه واسه بچه خودمم نمیتونم بزارم سر هر چی بره...