2777
2789

بچه ها من پیش یه ناشری می روم ولی واقعا خوب نیست 

انتشارات پژواک هست

من میخوام واقعا برن پیش یه ناشری که خوب باشه

کسی میشناسه ؟ 

حتی اگه آنلاین هم بود عیبی نداره🥲

توی تاپیک قبلی ام کسایی که نظر دادند واقعا خیلی درست نظر دادند ولی این ناشره هیچی بلد نیست واقعا 

من توی کرج هستم

ممنون میشم کمکم کنید❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر اساس ژانر کتابت یه نشر معتبر و قوی باید انتخاب کنی

خودت نباید هزینه پرداخت کنی بلکه ناشر باید سرمایه گذاری کنه که اگر کارت اونقدر قوی نباشه این اتفاق نمیفته

بعد به نشر موردنظر ایمیل میزنی یا دایرکت اینستا پیام میدی شرایط میپرسی و یک سوم کار رو میفرستی مایل بود کل کتاب رو ارسال میکنی

ژانر کتابت رو بگو تا نشر معتبر و باسابقه معرفی کنم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

در ضمن یک توصیه که شاید گوش نکنی:

زیر بیست سال چاپ نکن چرا

چون قلمت تغییر میکنه؛ دیدگاهت به زندگی عوض میشه؛ پخته تر میشی زیر ۲۰ دیدگاه ها اونقدر قوی و عمق گرفته نیست بعدها پشیمون میشی از چاپ

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بر اساس ژانر کتابت یه نشر معتبر و قوی باید انتخاب کنیخودت نباید هزینه پرداخت کنی بلکه ناشر باید سرما ...

ژانر های‌کتابام فانتزی و تخیلی هست

نه من ۵ تا از کتابام برنده ی جایزه شدند

گه این رو معلم فارسی ام زحمتش رو کشید و برد شیراز و اینا

ولی اینجوری نمیشه

میتونی معرفی کنی لطفا🥲

ژانر های‌کتابام فانتزی و تخیلی هستنه من ۵ تا از کتابام برنده ی جایزه شدندگه این رو معلم فارسی ام زحم ...

باشه عزیزم...

برای کتاب های فانتزی

انتشارات آذرباد

باژ

ویدا

کتابسرای تندیس

در ضمن یک توصیه که شاید گوش نکنی:زیر بیست سال چاپ نکن چراچون قلمت تغییر میکنه؛ دیدگاهت به زندگی عوض ...

عیبی نداره قشنکم 

نه من پنج تا از کتابام برنده ی جایزه شدند

که این رو معلم فارسی ام زحمتش رو کشید برد شیراز و اینا

ولی اینطوری نمیشه

باید یه ناشر معتبر پیدا کنم🥲

عیبی نداره قشنکم نه من پنج تا از کتابام برنده ی جایزه شدندکه این رو معلم فارسی ام زحمتش رو کشید برد ...

تا جایزه چی باشه عزیزم ولی میگم که اشکال نداره چاپ کن

نشر موج هم خوبه

اسم ناشر هاشون چیه؟ میتونی راهنمایی بهتر کنی من واقعا نمیدونم

اینا باید بری به پیج اینستاگرامون پیام بدی و شرایط چاپ کتاب بپرسی؛ هرساله تغییر میکنه و بعضی اوقات اصلا پذیرش ندارن. برو بپرس راهنماییت میکنن

مرسی قشنکممیدونی چطوری به ناشرشون پیام بدم من واقعا نمیدونمچون پیش یک ناشر خیلی افتضاحی زفتم

گفتم که میری اینستا بهشون پیام میدی

اگر از اینستا جواب ندادن، توی بیوی خود پیج، شماره انتشارات یا ایمیل رو زدن؛ از این طریق باهاشون ارتباط میگیری

پیچ اینستاگرامشون رو داری؟

گلم با یه سرچ ساده میاره