2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا یعنی ازمایش امینو تشخیص اشتباه داده 

اره بابا مگه خدان كه اشتباه نشه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

اکثر نشونه هامم پسره

هیییییچ کس نمیفهمه باردارم لاغرشدم پوستم باز شده. عصرا تهوع دارم ترشی دوس دارم ولی خب سونو گفت احتمالا دختر 

کارش درسته

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
بجز رژیم چیا رو رعایت کردی؟؟؟روز تخمکگذاری رو هم رعایت کردی؟؟شوهرت ازمایش اسپرم داده بود؟؟

آره روز تخمکم رعایت کردم. آزمایش اسپرم نداد ولی

من دوست داشتم اولیم دختر باشه

چون دختر مهربونه خود به خود باعث میشه بچهای بعدی هم از اون تبعیت کنن

الان خواهرشوهرمن اولین بچس  چون حواسش ب پدر و مادرشه بقیه هم ب اون نگاه میکنن

اما الان میگم هر چی خیره همون بشه فقط سالم باشه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من دوست داشتم اولیم دختر باشه چون دختر مهربونه خود به خود باعث میشه بچهای بعدی هم از اون تبعیت کنن ...

دلم برا نی نیم میسوزه وقتی میگم کاش پسر بود. همش میگم مامانو ببخش. از دیروز اشکام بند نمیاد