2777
2789

اره من خیلیا را دیدم که ضربان قلب پسرشون بالای 160 بوده فکر نکنم ربطی داشته باشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من خیلیا را دیدم که ضربان قلب پسرشون بالای 160 بوده فکر نکنم ربطی داشته باشه

دیروز غربال اولم بود ضربان 173.  گفت احتمالا دختر. خداروشکر سالم بود همه چی ولی کاش پسر میشد. خواهشا دعوا و نصیحتم نکنید. هرکی حق داره آرزو داشته باشه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
دیروز غربال اولم بود ضربان 173.  گفت احتمالا دختر. خداروشکر سالم بود همه چی ولی کاش پسر میشد. خ ...

چند روز از اولین موعدت گذشته بود

صربان فک نکنم ربط داشته باشه چون هرچه بگذره ضربان کمتر میشه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دیروز غربال اولم بود ضربان 173.  گفت احتمالا دختر. خداروشکر سالم بود همه چی ولی کاش پسر میشد. خ ...

مال من ٩ هفته ١٦٧ بود ١٢هفته غربالگري ١٥٠ احتمال دختر داد خواهرشوهرم بچش ١٦٣ پسر بود

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

من اخرین پریودم 28 آبان بود هنوز سونو قلب جرات نکردم برم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
مال من ٩ هفته ١٦٧ بود ١٢هفته غربالگري ١٥٠ احتمال دختر داد خواهرشوهرم بچش ١٦٣ پسر بود

من رژیم پسر داشتم. راستش خورد تو ذوقم

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

بچه چندمته؟

من دوس دارم بچه اولم پسر باشه اما خب خداروشكر سالمه حالا احتمال  دختر داده من دوستم توي آزمايش آمنيوسنتز بهش گفتن ٨٠ درصد پسره سونو٥ ماهگي گفت دختره ديروز بدنيا اومد دختر بود

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
اول چون اوله مهمتره انگار

دومي مهمتره كه دختر داشته باشي پسر بشه پسر داشته باشي دختر بشهز