2777
2789
عنوان

بدهی به اسنپ پی

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 56 پست
دعا کن فقط برام بی ابرویی نشه😑😑مرسی عزیزم. خیلی استرس دارم راستش. میترسم به بابام زنگ بزنن البته ش ...

نمیشه نترس نهایت حسابتو مسدود کنن ببین میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بگی مشکل داری بهت وقت بدن بابت پرداختش؟

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی اون چیزی که ازش خریدی رو بزاری دیوار بفروشی تا پول دستت بیاد؟یا اینکه بانک پاسارگاد اگه داشت ...

نه عزیزم اخه چیز خاصی نخریدم که ارزشمند باشه 

کل بدهیم با دیرکرد 3 و خورده ای هست. 

خب الان تا بعد عید نتونم بدم چه اقدامی میکنن؟

حساباتو مسدود میکنن

اگه با اطلاعات بابات رفتی که حسابای اون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم نترس حکم جلب نمیگرن من خودم یه تومن واسه ویپاذم رو‌ ندادم هی میگه بذهگار بانکی محسوب میشید حسا ...

اخه میترسم اسنپ بره کد ملی در بیاره بعد بابام رو پیدا کنن از طریق اون پیگیری کنن.... ابروم رسما میره. 

البته شماره اش که شماره ی خودمه. 

آهاخوب این دوستمون میگه اقساطی نمیکنن که!میگن همه رو باید ی جا بدی

چرا اقساطیه خریدت اما باید هر ماه واریز کنی ایشون واریز نکردن چند ماه احتمالا مبلغ خرید رو باید یکجا پرداخت کنن یا ی قسطشون 4میلیون بوده

والا روم نمیشه به پشتیبانی هم زنگ بزنمولی خب چاره ندارم باید کد ملی خودمو بزارم حتما

عزیزم من یکسال بدهی اسنپ پی رو ندادم اتفاقی نیوفتاد فقط ماه شمار جریمه اضافه میشه به بدهی من دو تومن بود بعد یکسال سه میلیون و نیم شد فکر کنم

عزیزم من یکسال بدهی اسنپ پی رو ندادم اتفاقی نیوفتاد فقط ماه شمار جریمه اضافه میشه به بدهی من دو تومن ...

عزیزم بهت اطلاعیه بدهی میداد؟ 

که مثلا اقدام میکنیم و فلان؟ 

عزیزم من یکسال بدهی اسنپ پی رو ندادم اتفاقی نیوفتاد فقط ماه شمار جریمه اضافه میشه به بدهی من دو تومن ...

من درخواست دوستی بهت بدم یکم اطلاعات ازت بگیرم اگه وقت داری 

زیاد وقتت زو نمیگیرم. 

چرا اقساطیه خریدت اما باید هر ماه واریز کنی ایشون واریز نکردن چند ماه احتمالا مبلغ خرید رو باید یکجا ...

بله اول تاپیک گفتم، ماه اول رو که ندادم بدهی ام یه جا شد

منم برام سنگین شد 

دیگ شد چند ماه

شماره که شماره خودمه ادرس و غیر هم وارد نشده اما کد ملی رو یادم نمیاد.

شماره و کد ملی رو حتما به اسم یک نفر میخواستن

موقع ثبت درخواست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)