2777
2789
عنوان

بدهی به اسنپ پی

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 56 پست

بدهی به اسنپ‌ چطوری میشه؟یعنی هی سوار اسنپ شدی پول ندادی رو هم اومده شده ۴ تومن؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خوبه نوشته ی مشکلی برام پیش اومد از کجا بدونه مشکل براش پیش میاد برا هرانسانی اتفاق میوفته😐

دقیقا عزیزم

یهو خیلی همه چی بهم ریخت 

وگرنه تا قبلش  مرتب قسط هامو میدادم. 

بعدم زیاد خرید نکردم 

بدهیم کلا 4ت هست 

اما خب متاسفانه ادم وقتی یهو بد میاره، میارع دیگ. 

شما بگو صد هزارتومن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدهی به اسنپ‌ چطوری میشه؟یعنی هی سوار اسنپ شدی پول ندادی رو هم اومده شده ۴ تومن؟

نه عزیزم

برای کرایه که خودمو بدهکار نمیکنم

از اعتبار اسنپم استفاده کردم

خرید کردم. 

ببین ب احتمال حسابتو مسدود کنن ازبانک بزنگن بیا پولتو پرداخت کن و این داستانا

چجوری کد ملی خودمو بزارم؟ به پشتیبانی بگم اوکی میکنه؟ از طریق کد ملی اقدام میکنن یا شماره؟ 

دقیقا عزیزمیهو خیلی همه چی بهم ریخت وگرنه تا قبلش مرتب قسط هامو میدادم. بعدم زیاد خرید نکردم بدهیم ...

دقیقا🙁ایشالا مشکلت حل بشه گلم

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

دقیقا🙁ایشالا مشکلت حل بشه گلم

دعا کن فقط برام بی ابرویی نشه😑😑مرسی عزیزم. 

خیلی استرس دارم راستش. میترسم به بابام زنگ بزنن 

البته شماره خودمو وارد کردم 

یادم نیست کد ملی خودم دادم یا بابام. 

نمیتونی اون چیزی که ازش خریدی رو بزاری دیوار بفروشی تا پول دستت بیاد؟

یا اینکه بانک پاسارگاد اگه داشتی و تراکنش انجام دادی یه مقداری وام میده 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الهی بگردممم😅نه دوست عزیز اسنپ پی برای خرید قسطی از فروشگاه اسنپه

آها

خوب این دوستمون میگه اقساطی نمیکنن که!میگن همه رو باید ی جا بدی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....