2777
2789
عنوان

کی به گل و گیاه وارده .گل هام داغون شدن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19069 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس شماره یک گل پوتوسه ریزش و زردی برگش بخاطر ابدهی زیاده هفته ای یکبار ابدهی فقط هم یک لیوان کافیه ...

پایین وسط گل شمعدونی اصلا برگ نداره فقط دو تا سیخ بلند شده رنگ برگاشم سبز کم رنگه چیکار کنم پر بشه و شاداب 

ن هزیزم از سرما نیس این گیاهان تا هوای دو سه درجه بالایی صفرم تحمل میکنن براتون فرستادم مشکلاتشون رو ...

ببخشید اینقدر سوال میکنم گل پتوسم قبلا برگاش پهن و درشت  بود ولی الان ریز شده نمیدونم چرا

یه گله آپارتمانی خیلی خوشگل میخوام معرفی میکنین

سانسوریا نیزه ای اگه نور خونت کمه

اگه نورش خوبه سیکلامن انواع ساکولنت ها بنت قنسول کاکتوس😍😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ببخشید اینقدر سوال میکنم گل پتوسم قبلا برگاش پهن و درشت  بود ولی الان ریز شده نمیدونم چرا

خاکشو عوض کن باکود اهن مقوی کن کود اهن بده و نورشو بیشترکن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
افتابش خوبه 

ابدهیتو کم کن تو ازن فصل نور مستقیم نمیخاد محلش پر نور منظورم نور غیر مستقیمه و خنک باشه

خنک باشه پرمیشه گلت

این سمی که میگی رنگش سیاه میشه مثل نوشابه ؟

ن عزیزم رنگش رنگه شیره عکس خاستی میفرستم