2777
2789
عنوان

کی به گل و گیاه وارده .گل هام داغون شدن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19068 بازدید | 146 پست
گلهای پتوستو چند روز یه بار آب میدی؟ من چند شاخه گل پتوس دارم اصلا رشد نمیکنن 5 ماهه همون جوری موند ...

نزدیک بهار که میشه یهو رشد میکنن .من الان دو سه روز یبار ولی تابستون هر روز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک برگ خالی یا با شن و خاک باغچه ترکیب بشن اخه میگن خاک برگ میسوزونه

آره خاک برگ تنها برای گل هام استفاده کردم سوزوند راست میگن از همون بوده 

با ماسه و خاک قاطی کن 

psychometrist.ir تست های روانشناسی  
اینم بقیه گلام همشون زرد و خشک دارن میشن سرحال و شاداب نیستن 

عزیزم شفلرا اگ چسبندگی داره افت گرفته سم کنفیدور ی قاشق در ی لیتر اب بریز اطپری کن درست بشه نورشو اینا خوبه چون حالت ابلق برگاش حفظ شده ابدهی هفته ای دوبار ولی زیاد خیس نکن قد ی لیوان اب بریزی پاش کافیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عکس شماره یک گل پوتوسه ریزش و زردی برگش بخاطر ابدهی زیاده هفته ای یکبار ابدهی فقط هم یک لیوان کافیه خاکشو نباید زیاد خیس کرد شماره دو درست پیدا نیس عکسش یا شاخ بزیه یا اشک تمساح ک بشدت کم نوری داره افتاب مستقیم میخاد تا برگاش نزدیک بهم رشد کنه شماره سه سانسوریا پاکوتاهه ک ابدهی ده روز یکبار نور زیاد ن مستقزما فقط غیر مستقیم هرچقدم گلدونش کوچکتر باشه رشدش بهتره شماره چهار اسمش برگ شویدیه فکر کنم و حالشم خوبه😘

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خب جاشون از اول همونجا بود نورش ولی ممکنه از سرما باشه جاشو عوض کنم نور کم میشه اشکال نداره

ن هزیزم از سرما نیس این گیاهان تا هوای دو سه درجه بالایی صفرم تحمل میکنن براتون فرستادم مشکلاتشون رو من خونم دنیای گله و برادرم مهندس کشاورزی و گلهای زینتیه 

موفق باشید